Ημιμαραθώνιος Κρήτης: Ανοίγουν οι εγγραφές-Όσα ανακοινώθηκαν για τις συμμετοχές

 Runbeat Team   20:58 02-08-2021  

Ημιμαραθώνιος Κρήτης: Ανοίγουν οι εγγραφές-Όσα ανακοινώθηκαν για τις συμμετοχές


Οι διοργανωτές του ημημαραθωνίου Κρήτης ανακοίνωσαν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανοίξουν οι εγγραφές. Παράλληλα ενημέρωσαν για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν μέρος, ενώ έκαναν γνωστό ότι εάν ακυρωθεί ο αγώνας, τότε θα γίνει σε virtual μορφή.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι τις επόμενες ημέρες θα ανοίξουν οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όσοι:

- έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους έως τις 19/09

- έχουν πιστοποιητικό νόσησης

- Διαθέτουν αρνητικό PCR 72 ωρών

- Διαθέτουν αρνητικό rapid test 42 ωρών

 

H διοργάνωση θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου το Σάββατο 02/10 στο χώρο της παραλαβής των πακέτων συμμετοχής να υπάρχει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, το οποίο θα διενεργεί επιτόπου δωρεάν rapid tests για όσους το επιθυμούν.

Σε περίπτωση που με νέα απόφαση η κυβέρνηση απαγορεύσει τη συμμετοχή μη εμβολιασμένων στους αγώνες δρόμου, η διοργάνωση θα επιστρέψει στο ακέραιο το κόστος συμμετοχής σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί.

Σε περίπτωση που με νέα απόφαση η κυβέρνηση απαγορεύσει την διοργάνωση αγώνων μαζικού αθλητισμού ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης θα μετατραπεί σε virtual και θα σταλεί με courier το πακέτο συμμετοχής , μπλουζάκι, μετάλλιο, τσάντα κλπ. Στην περίπτωση αυτή ΔΕΝ θα γίνει επιστροφή χρημάτων.

Είμαστε αισιόδοξοί και ανυπομονούμε να σμίξουμε ξανά στο κέντρο της Κρήτης

Περισσότερα τις επόμενες ημέρες

Καλή αντάμωση»!