Η υποδοχή σε Αντωνάτο και Καλλιμογιάννη από την υπόλοιπη αποστολή (vid)

 Runbeat Team   10:04 10-08-2023  

Η υποδοχή σε Αντωνάτο και Καλλιμογιάννη από την υπόλοιπη αποστολή (vid)


Τα δύο χάλκινα μετάλλια που κατέκτησε χθες η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20 έδωσαν την ευκαιρία για πανηγυρισμούς στην ελληνική αποστολή.

Η υποδοχή του Δημήτρη Αντωνάτου και της Βασιλικής Καλλιμογιάννη από τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής μας ομάδας ήταν εντυπωσιακή και όπως έπρεπε για τα δύο παιδιά που κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο ο ένας στην σφαιροβολία και η άλλη στα 3000μ. στιπλ.

 

Δείτε το βίντεο από την υποδοχή


Καλλιμογιάννη: Νιώθω τέλεια

Έχοντας πλέον συνειδητοποιήσει την επιτυχία της η Βασιλική Καλλιμογιάννη αρκετή ώρα μετά τον τερματισμό της δήλωσε στο επίσημο σάιτ του ΣΕΓΑΣ: «Νιώθω τέλεια. Μου άρεσε η κούρσα. Ξεκίνησα καλά, έβλεπα ότι είχα δυνάμεις. Όταν τερμάτισα δεν το πίστευα. Χάρηκα πάρα πολύ. Δεν σκεφτόμουν μέσα στην κούρσα ότι πάω για μετάλλιο. Προσπαθούσα απλά να είμαι μπροστά και να ακολουθώ τον ρυθμό», τόνισε η αθλήτρια των 3000 μ. στιπλ και συνέχισε: «Στην αρχή η κούρσα είχε καλό ρυθμό, είχε βέβαια και πολλά σπρωξίματα ειδικά πάνω από τα εμπόδια. Ήταν μια κούρσα που ήθελε καθαρό μυαλό».

Όσο για το εάν περίμενε να συνδυάσει το χάλκινο μετάλλιο με ένα τόσο μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ (10.08.44), είπε: «Από τις προπονήσεις είχα καταλάβει ότι είχα τέτοιους χρόνους στα πόδια μου. Σημασία έχει ότι βγήκε σε αυτόν τον αγώνα».

Μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον προπονητή της Ιάσων Ιωαννίδη.