Η λίστα συμμετοχών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου βετεράνων

 Runbeat Team   15:40 01-07-2024  

Η λίστα συμμετοχών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου βετεράνων


Ολοκληρώθηκε η λίστα συμμετοχών για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου βετεράνων, το οποίο έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το διήμερο 6-7 Ιουλίου στη Θήβα.

Οι ενδιαφερόμενοι αθλητές είχαν περιθώριο μέχρι το βράδυ της Κυριακής 30 Ιουνίου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους. Η τελική λίστα ανακοινώθηκε από την ΟΕΒΑΣ και μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ.

 

Παράλληλα, οι διοργανωτές εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

«Αγαπητοί αθλητές,

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι το 36ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Βετεράνων θα διεξαχθεί στη Θήβα στις 6 και 7 Ιουλίου 2024. Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση που συγκεντρώνει αθλητές από όλη την Ελλάδα και προάγει την αθλητική δραστηριότητα και το πνεύμα συναγωνισμού.

Παρατηρήσεις για τους Αθλητές των 5000μ και 5000μ Βάδην

Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στα 5000μ και 5000μ βάδην θα λάβουν ξεχωριστό αριθμό, στον οποίο θα είναι προσαρτημένο το τσιπάκι ανίχνευσης.

Προσοχή:

Σε περίπτωση που ο αθλητής λάβει μέρος και σε άλλα αγωνίσματα, θα λάβει διαφορετικό αριθμό για κάθε αγώνισμα.

Παράδειγμα: Ένας αθλητής που συμμετέχει στα 100μ, 200μ, 5000μ και 5000μ βάδην, θα λάβει τρεις αριθμούς:

Έναν για τα 100μ και 200μ.

Δεύτερο αριθμό με τσιπάκι για τα 5000μ.

Τρίτο αριθμό με τσιπάκι για τα 5000μ βάδην.

Οι αριθμοί για τα 5000μ και τα 5000μ βάδην θα παραλαμβάνονται από την αίθουσα κλήσης τη στιγμή που οι αθλητές θα παρουσιαστούν για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Είμαστε βέβαιοι ότι οι αγώνες θα προσφέρουν συναρπαστικές στιγμές και θα αναδείξουν το ταλέντο και την αφοσίωσή σας στον στίβο.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Στάδιο της Θήβας, που είναι πλήρως εξοπλισμένο και έτοιμο να φιλοξενήσει το πρωτάθλημα με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και ασφάλεια για τους αθλητές.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και ανυπομονούμε να σας δούμε στη Θήβα!

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Η Οργανωτική Επιτροπή του 36ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Βετεράνων».