Κατέρριψε ρεκόρ 31 χρόνων ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος στο μήκος

 Runbeat Team   15:42 24-06-2024  

Κατέρριψε ρεκόρ 31 χρόνων ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος στο μήκος


Ένα πανελλήνιο ρεκόρ που κρατούσε από το 1993 κατέρριψε το Σάββατο που μας πέρασε ο βετεράνος αθλητής του μήκους Δημήτρης Δημητρακόπουλος στην κατηγορία Α55.

Ο 56χρονος Δημητρακόπουλος μετείχε στο μίτινγκ στίβου Βιλαέτεια και με άλμα στα 5.63μ. κατάφερε να καταρρίψει ένα ρεκόρ που κρατούσε τα τελευταία 31 χρόνια στο μήκος στην κατηγορία Α55. Πιο συγκεκριμένα το προηγούμενο ρεκόρ (5.44μ.) ανήκε στον Γιάννη Μπέλλο από τους Βαλκανικούς Αγώνες του 1993 που είχαν διεξαχθεί στο Βουκουρέστι.

 

Ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος μετά το επίτευγμά του σχολίασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook: «Σε ένα γήπεδο που πριν 35 χρόνια πρωτοέκανα στίβο και έπαιζα τερματοφύλακας. Σε ένα αγαπημένο γήπεδο, πρώτη φορά αγωνίστηκα σαν βετεράνος και έζησα απίστευτες στιγμές που μόνο ο στίβος μπορεί να χαρίσει. Πολλή ζέστη και συγκρατημένη αισιοδοξία. Ακόμη γνωρίζω τον αθλητικό εαυτό μου. Πρώτο άλμα 5.40μ. Ατομικό ρεκόρ, λέω πολύ καλό. Μπορώ λίγο ακόμη; Δεύτερο άλμα, απίστευτο, 5.63μ. Τρελό. Ίσως πανελλήνιο ρεκόρ. Ποιός ήμουν χθες, ποιός είμαι σήμερα; Ο ίδιος άνθρωπος που θέλει απλά να ξυπνά κάθε πρωί καλά. Αγαπώ το μήκος και προσπαθώ να το κάνω καλύτερα. Ήταν μια υπέροχη βραδιά. Να είστε όλοι καλά!!!».

Δείτε την ανάρτησή του: