Η φοβερή αντίδραση του Μπολτ για την πρόταση της Αλ Χιλάλ στον Εμπαπέ: «Έτοιμος να επιστρέψω στην δράση γι’ αυτό τον μισθό»

 Runbeat Team   16:21 26-07-2023  

Η φοβερή αντίδραση του Μπολτ για την πρόταση της Αλ Χιλάλ στον Εμπαπέ: «Έτοιμος να επιστρέψω στην δράση γι’ αυτό τον μισθό»


Παρότι ο θρυλικός σπρίντερ Γιουσέιν Μπολτ έχει αποσυρθεί από το 2017, αστειεύτηκε ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στην δράση για…776 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο! Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πολλά μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού, η Αλ Χιλάλ από την Σαουδική Αραβία είναι έτοιμη να προσφέρει μισθό 776 εκατομμυρίων δολαρίων στον Κιλιάν Εμπαπέ, για να αφήσει την Παρί Σεν Ζερμέν και να γίνει παίκτης της, έστω και για ένα χρόνο.

 

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, εάν ο Γάλλος αποδεχθεί την συγκεκριμένη πρόταση θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής όλων των εποχών, με τους Σαουδάραβες να ρίχνουν πολλά εκατομμύρια για να ανεβάσουν επίπεδο το πρωτάθλημά τους στο ποδόσφαιρο. Θυμίζουμε άλλωστε ότι πριν λίγους μήνες, κάτοικος Σαουδικής Αραβίας έγινε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, για λογαριασμό της Αλ Νασρ.

«Έτοιμος να επιστρέψω στην δράση γι’ αυτό τον μισθό»

Η πρόταση της Αλ Χιλάλ στον Εμπαπέ προκάλεσε την ξεκαρδιστική αντίδραση του Γιουσέιν Μπολτ, με τον Τζαμαϊκανό να γράφει στο Twitter «Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στην δράση γι’ αυτό τον μισθό ενός έτους, 776 εκατομμύρια». Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μπολτ είναι ανάμεσα στους πρέσβεις των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, που θα γίνουν στην πόλη του… Εμπαπέ, το Παρίσι.