Γιαννάτης: «Θα έχω την ευκαιρία να δω πού βρίσκομαι σε σχέση με τους καλύτερους αθλητές στην Ευρώπη»

 Πάνος Κατσαρός   17:29 03-12-2023  

Γιαννάτης: «Θα έχω την ευκαιρία να δω πού βρίσκομαι σε σχέση με τους καλύτερους αθλητές στην Ευρώπη»


Ο Παναγιώτης Ορφέας Γιαννάτης βρίσκεται στην αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Δεκεμβρίου στο Park van Laken στις Βρυξέλλες.

Μιλώντας στο Runbeat, ο αθλητής του Ηρακλή που θα αγωνιστεί στην κατηγορία Κ23 των Ανδρών στο Βέλγιο, τόνισε ότι του δίνει κίνητρο το γεγονός ότι θα έχει την ευκαιρία να κοντραριστεί με μερικούς από τους κορυφαίους αθλητές στην Ευρώπη.

 

«Αισθάνομαι ικανοποίηση που θα μπορέσω να συμμετέχω στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο αρχικός μου στόχος ήταν μια καλή κούρσα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τον όποιο πέτυχα. Αυτό μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχω στο Ευρωπαϊκό κάτι που είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου αλλά για εμένα το βασικό ήταν να επιβεβαιώσω, κυρίως στον εαυτό μου την καλή μου κατάσταση στο Πανελλήνιο» είπε αρχικά ο Έλληνας δρομέας, που στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Τώρα που θα αγωνιστώ στο Ευρωπαϊκό αυτό που σκέφτομαι είναι πως έχω την ευκαιρία να δω πού βρίσκομαι σε σχέση με τους καλύτερους αθλητές στην Ευρώπη και αυτό μου δίνει κίνητρο. Σαν στόχο για τον αγώνα έχω να κάνω μια έξυπνη κούρσα, αυτό για εμένα σημαίνει, να μην παρασυρθώ πολύ από τον γρήγορο ρυθμό στην αρχή και να τρέξω - εξαντλήσω τις δυνάμεις μου σταδιακά».