Διασυλλογικοί αγώνες ανδρών-γυναικών: Δράση σε όλη την Ελλάδα με κορυφαίους αθλητές

 Runbeat Team   10:17 27-04-2024  

Διασυλλογικοί αγώνες ανδρών-γυναικών: Δράση σε όλη την Ελλάδα με κορυφαίους αθλητές


Με τη συμμετοχή ορισμένων από των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών διεξάγονται σήμερα και αύριο οι Διασυλλογικοί Αγώνες ανδρών-γυναικών και Κ20.

Οι αγώνες διεξάγονται σε 12 ομίλους και το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα τα αγωνίσματα εντός σταδίου (πλην των 10.000 μ. και των συνθέτων) και παραδοσιακά ανοίγουνι την περίοδο του ανοιχτού στίβου. Παράλληλα, θα διεξαχθούν και τα σύνθετα για την κατηγορία Κ16.

 

Προχθές Πέμπτη 25/4 πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες στον 12ο όμιλο της Μυτιλήνης και τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ

Οι υπόλοιποι έντεκα όμιλοι διεξάγονται το σαββατοκύριακο σε όλη την Ελλάδα με την παρουσία πολλών σπουδαίων πρωταθλητών. Στον Άγιο Κοσμά, όπου θα λάβει μέρος η μεγάλη πλειοψηφία των αθλητών και των αθλητριών της εθνικής ομάδας, στη λίστα των συμμετοχών υπάρχουν τα ονόματα, μεταξύ άλλων, των: Νίκου Ανδρικόπουλου, Νικόλ Κυριακοπούλου, Δημήτρη Τσιάμη, Τατιάνας Γκούσιν, Γιάννη Κυριαζή, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Ελένης Πολάκ, Ανδρέα Πανταζή, Ραφαέλας Σπανουδάκη, Άρτεμιδας Αναστασίου, Γεωργίας Δεσπολλάρη, Δημήτρας Γναφάκη, Σπυριδούλας Καρύδη, Οξάνα Κορένεβα, Ισαβέλλας Κοτσαχείλη, Νίκου Σταματονικολός, Χαράλαμπου Πιτσώλη, Μαρίας Μαγκούλια, Γιώργου Σταμούλη, Ανθής Κυριακοπούλου, Ιουλιάννας Ρούσσου, Σωτήρη Γκαραγκάνη και Αριάδνης Αδαμοπούλου.

Στην Κρήτη θα αγωνιστεί η αφρόκρεμα της σφυροβολίας καθώς παρόντες θα είναι τόσο ο Μιχάλης Αναστασάκης όσο και ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, ενώ θα αγωνιστεί επίσης ο Δουβαλίδης στα 110μ. εμπ.

Μπορείτε να δείτε τη λίστα συμμετοχών, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα του κάθε ομίλου πατώντας στους παρακάτω συνδέσμους.

1ος (Α. Μακεδονία, Θράκη, Πέλλα, Κιλκίς) Σέρρες

2ος (Θεσσαλονίκη, Πιερία, Ημαθία) Καυτανζόγλειο

3ος (Ηπείρου, Δυτική Μακεδονία, Κέρκυρα) Ιωάννινα

4ος (Θεσσαλία, Φθιώτιδα, Ευρυτανία) Τρίκαλα

5ος (Βόρεια Πελοπόννησος, Νομοί Πελοποννήσου και Δυτική Στερέα) Πάτρα

6ος (Αθήνα) Αγ. Κοσμάς

7ος (Πειραιάς, Δυτική Αττική, Βοιωτία, Εύβοια) Αγ. Κοσμάς

8ος (Κρήτη) Ηράκλειο

9ος (Κυκλάδες) Μήλος

10ος (Δωδεκάνησα) Ρόδος

11ος (Χίος, Σάμος, Ικαρία) Χίος