Έτοιμη για το «6/6» των major μαραθωνίων σε 42 ημέρες η Flanagan!

 Runbeat Team   17:03 06-11-2021  

Έτοιμη για το «6/6» των major μαραθωνίων σε 42 ημέρες η Flanagan!


Η Shalane Flanagan βρίσκεται μόλις λίγες ώρες πριν καταφέρει να ολοκληρώσει το «Project Eclipse», μία πρόκληση που πραγματικά είναι όσο απίθανη ακούγεται! Η Αμερικανίδα δρομέας τράβηξε τα βλέμματα με την ιδέα να τρέξει όλους τους major μαραθώνιους μέσα σε 42 ημέρες και κατάφερε να εντυπωσιάσει, φτάνοντας πλέον ένα… επίπεδο πριν το καταφέρει.

Με εντυπωσιακούς χρόνους, η Flanagan έτρεξε ήδη μέσα σε 23 ημέρες τους 5 από τους έξι μαραθώνιους σε Ευρώπη και ΗΠΑ και στα 40 της αποδεικνύει πως είναι κάθε άλλο από πρώην αθλήτρια. Για να ολοκληρωθεί λοιπόν αυτή η τρομερή πρόκληση, η Flanagan έχει να τρέξει και στον αυριανό (7/11) μαραθώνιο της Νέας Υόρκης.

 

Με δεδομένο ότι ο τελευταίος major της ήταν στις 17 Οκτωβρίου στο Πόρτλαντ, αλλά και ότι δεν θα τρέξει άλλον major για φέτος, υπάρχει πιθανότητα να κυνηγήσει έναν ακόμα καλύτερο χρόνο από το 2:35:04 που έκανε στις 3 Οκτωβρίου στο Λονδίνο και αποτελεί την καλύτερη επίδοση από το «Project Eclipse».

Η 40χρονη μαραθωνοδρόμος όπως είναι φυσικό έχει φτάσει στη Νέα Υόρκη και αύριο θα λάβει μέρος στον τελευταίο… σταθμό του πρότζεκτ.