Ενημέρωση για την ανανεωμένη πλατφόρμα I RUN CLEAN της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας

 Runbeat Team   20:03 22-01-2024  

Ενημέρωση για την ανανεωμένη πλατφόρμα I RUN CLEAN της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας


Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε την ανανεωμένη πλατφόρμα E-LEARNING / IRUNCLEAN. Στη νέα πλατφόρμα e-learning, αθλητές, προπονητές, κριτές κι άλλοι άμεσα ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να μπαίνουν και να αποκτούν πρόσβαση σε ένα μεγάλο εύρος περιεχομένου επιμόρφωσης σχετικά με το στίβο.

Η ΕΑ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την ίδια πλατφόρμα με τη World Athletics, προκειμένου να συγκεντρώσει όλο το περιεχόμενο σε μία πηγή.

Αν και η πλατφόρμα της ΕΑ είναι ανεξάρτητη και θα έχει και το δικό της υλικό, θα είναι ευκολότερο για τους χρήστες να συνδεθούν και να μετακινηθούν σε αυτή της WA. Η πρόσβαση θα γίνεται πλέον από τη διεύθυνση:

https://europeanathletics.elearning.worldathletics.org/dashboard

 

Από τις 22 Ιανουαρίου 2024, το I RUN CLEAN φιλοξενείται πλέον στην παραπάνω πλατφόρμα. Οι χρήστες που είχαν λογαριασμό στην παλιά πλατφόρμα I RUN CLEAN, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη διεύθυνση email και το παλιό κωδικό ή τη λειτουργία ξεχασμένου κωδικού πρόσβασης για να ανακτήσουν τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού τους. Η παλιά διεύθυνση θα είναι ενεργή για λίγο καιρό ακόμα και θα οδηγεί στη νέα πλατφόρμα.

Η πιστοποίηση I RUN CLEAN θα παραμείνει υποχρεωτική απαίτηση για τη συμμετοχή σε Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις στίβου, όπως ορίζεται στους Κανονισμούς Αγώνων.

Λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα πλατφόρμα I RUN CLEAN

• Οποιοσδήποτε διαθέτει πιστοποιητικό I RUN CLEAN που έχει ισχύ στις 20 Ιανουαρίου 2024, θα διατηρήσει την έγκυρη πιστοποίησή του μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2026.

• Όποιος έχει πιστοποιητικό I RUN CLEAN που λήγει στις 20 Ιανουαρίου 2024, θα πρέπει να μπει στη νέα πλατφόρμα και να πατήσει ΑΝΑΝΕΩΣΗ.

• Όλοι οι χρήστες με μη ολοκληρωμένο μάθημα έως τις 20 Ιανουαρίου 2024, θα πρέπει να παρακολουθήσουν ολόκληρο το μάθημα για πιστοποιητικό I RUN CLEAN στη νέα πλατφόρμα.

Επιπλέον, τις επόμενες εβδομάδες, το πρόγραμμα I RUN CLEAN θα επεκταθεί για να συμπεριλάβει τρεις νέες ενότητες σχεδιασμένες ειδικά για προπονητές, προσωπικούς ιατρούς και επικεφαλής. Επίσης, όλες οι γλώσσες θα είναι διαθέσιμες σταδιακά.