Έκλεισαν οι εγγραφές για το 10o Poikilo Night Trail – Πλησιάζει η διοργάνωση

 Runbeat Team   19:39 30-06-2023  

Έκλεισαν οι εγγραφές για το 10o Poikilo Night Trail – Πλησιάζει η διοργάνωση


Στην τελική ευθεία μπαίνει το 10o Poikilo Night Trail, ένας από τους σημαντικότερους ορεινούς αγώνες με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και με την ξεχωριστή ιδιαιτερότητα των νυχτερινών διαδρομών μέσα στα μοναδικά μονοπάτια του Ποικίλου Όρους, που διοργανώνεται από τον Ποδηλατικό Δρομικό Σύλλογο Οδυσσέας Πετρούπολης, την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Πετρούπολης.

 

Οι εγγραφές έκλεισαν και το Σάββατο 1η Ιουλίου και περισσότεροι από 600 δρομείς και ποδηλάτες θα σταθούν στην εκκίνηση μιας ξεχωριστής διοργάνωσης που έχει γίνει θεσμός και φέτος συμπληρώνει δέκα χρόνια. Το event περιλαμβάνει δυο διαδρομές νυχτερινού ορεινού τρεξίματος(MTR) 5km & 10km καθώς και αγώνα νυχτερινής ορεινής ποδηλασίας (MTB) & e-Bikes 24km.

Σημείο εκκίνησης είναι το προαύλιο του 5ου Δημοτικό σχολείο Πετρούπολης στην πλατεία Πανοράματος (τέρμα Ελαιών, Κερασόβου & Αγίου Πολυκάρπου) έναντι Αλσος Αγίου Δημητρίου.

Πρόγραμμα Αγώνων:

19:00 – 20:30 Λειτουργία γραμματείας για παραλαβή αριθμών

20:45 Έκκίνηση αγώνα ποδηλάτου και e-bike(MTB)

21:15 Έκκίνηση αγώνων τρεξίματος (MTR)

22:15 – 22:30 Απονομές επάθλων

 

O πρόεδρος του «ΠΔΣ Οδυσσέας Πετρούπολης » και race director του αγώνα, Δημήτρης Ζωναράς δήλωσε, «Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε δρομείς, ποδηλάτες και συνοδούς, στον νυχτερινό αγώνα της χρονιάς. Το Poikilo Night Trail συμπληρώνει δέκα χρόνια ύπαρξης και θα είναι μια γιορτή του αθλητισμού και του περιβάλλοντος.

Η 10η επετειακή έκδοση της διοργάνωσης έχει την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών, Ανδρέα Λεωτσάκο για την αγάπη τους για το Ποικίλο Όρος και την εμπιστοσύνη στο έργο το Συλλόγου μας. Τα μονοπάτια του Ποικίλου Όρους μας περιμένουν το βράδυ της 1ης Ιουλίου για ένα συναρπαστικό αγώνα».