Ευτυχισμένα πρόσωπα στην επιστροφή της Εθνικής μας ομάδας U23 από τη Φιλανδία

 Runbeat Team   9:12 19-07-2023  

Ευτυχισμένα πρόσωπα στην επιστροφή της Εθνικής μας ομάδας U23 από τη Φιλανδία


Η Εθνική μας ομάδα U23 επέστρεψε χθες το βράδυ από το Έσπο της Φιλανδίας έχοντας στις αποσκευές της τέσσερα μετάλλια και πολύτιμες εμπειρίες από τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23.

Η ομάδα των 40 αθλητών και αθλητριών πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες παρουσίες της χώρας στη διοργάνωση κι έδειξε πως στο μέλλον θα είναι σε θέση να κυνηγήσει νέες διακρίσεις. Τα χαμόγελα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος περίσσευαν, όπως περίσσευε και η έννοια της ομάδας που έχουν δημιουργήσει αυτά τα παιδιά από τις μικρότερες ακόμη κατηγορίες. «Αυτά τα παιδιά ήταν πραγματική ομάδα και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που τους έκανε να ξεχωρίσουν», σχολίασε με τη επιστροφή της στην Ελλάδα, η ειδική γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Βούλα Παχατουρίδου που ήταν αρχηγός αποστολής.

 

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα ήταν παρούσα στην υποδοχή της αποστολής και συνεχάρη τους αθλητές και τις αθλήτριες για την προσπάθειά τους, ενώ τους ευχήθηκε ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον. Στο αεροδρόμιο βρέθηκε και ο τεχνικός αναπτυξιακών κατηγοριών, Στέφανος Ματάκης, αλλά και το μέλος της ΕΠΥΑ και αναπληρωματική εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ, Ξένια Αργειτάκη.

Κοντά στην ομάδα βρέθηκε και ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 100 μ. και μέλος της ΕΠΥΑ, Άγγελος Παυλακάκης προκειμένου να συγχαρεί την ομάδα. Ο Παυλακάκης ήταν ο πρώτος Έλληνας αθλητής που κατέκτησε μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U23 το 1997 στα 100 μέτρα.

Οι δηλώσεις των διεθνών μας: