Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ομάδων: Πέφτει η αυλαία στην Γ’ κατηγορία-live η εξέλιξη των αγώνων

 Runbeat Team   10:42 22-06-2023  

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ομάδων: Πέφτει η αυλαία στην Γ’ κατηγορία-live η εξέλιξη των αγώνων


Με τα σκαμπανεβάσματα του καιρού (βροχή, άνεμος) να δυσκολεύει την προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών κύλησε η χθεσινή 2η ημέρα της Γ’ κατηγορίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ομάδων που διεξάγεται στη Σιλέσια της Πολωνίας.

Η χθεσινή μέρα επεφύλαξε αρκετές αλλαγές στην κατάταξη των ομάδων καθώς η Ιρλανδία πήρε τη σκυτάλη από την Αυστρία στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

 

Η διαφορά τους ήταν εξάλλου μικρή και καλύφθηκε άμεσα με την έναρξη των αγώνων. Ο καιρός, ωστόσο, επηρέασε αισθητά τις επιδόσεις των αθλητών αρκετοί εκ των οποίων έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό.

Η Ιρλανδία θα ξεκινήσει σήμερα με 327 πόντους, επτά μπροστά από την Αυστρία.Το Ισραήλ εμφανίζεται ασφαλές στην τρίτη θέση ανόδου με 290 βαθμούς, δηλαδη, 42,5 μακριά από τη Μάλτα.

Ουσιαστικά όμως όλα θα κριθούν σήμερα το πρωί με τη διεξαγωγή των τελευταίων αγωνισμάτων που θα κλείσουν την αυλαία της Γ’ κατηγορίας.

Τα χθεσινά αποτελέσματα

Οι αγώνες ξεκινούν σήμερα στις 9:55 ώρα Πολωνίας (10:55 ώρα Ελλάδας) και μπορείτε να δείτε live την εξέλιξη πατώντας ΕΔΩ.