Δεκαεννέα Έλληνες στους Ορεινούς αγώνες "La Sportiva Lavaredo Ultra Trail by UTMB"

 Runbeat Team   11:58 22-06-2023  

Δεκαεννέα Έλληνες στους Ορεινούς αγώνες "La Sportiva Lavaredo Ultra Trail by UTMB"


Δυνατή θα είναι η ελληνική εκπροσώπηση στους Ορεινούς αγώνες "La Sportiva Lavaredo Ultra Trail by UTMB" που ξεκινούν αύριο Παρασκευή 23/6 στους Δολομίτες της Ιταλίας.

Πρόκειται για έναν αγώνα που ξεκίνησε το 2007 και πλέον αποτελεί πόλο έλξης για τους απανταχού λάτρεις του ορεινού τρεξίματος. Η διοργάνωση περιλαμβάνει πέντε αγώνες με σημαντικότερο και δυσκολότερο τον Lavaredo 120χλμ, με υψόμετρο 5.800 μέτρα.

Στον συγκεκριμένο αγώνα που ξεκινά αύριο το πρωί μετέχουν δέκα Έλληνες έμπειροι δρομείς και συγκεκριμένα οι εξής: Εμμανουήλ Μηλιαράκης, Δημήτρης Τζιόνας, Δημήτρης Κόρακας, Δημήτρης Καμπουρίδης, Νικολέτα Γεραρδή, Γκάμπριελ Φραγγόπουλος, Παναγιώτης Μαρκόπουλος, Λαμπρινή Λιούτα, Δημήτρης Δημητριάδης και Δημήτρης Ζαφείρης.

 

Στον αγώνα των 80 χιλιομέτρων την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν οι Θανάσης Βρίνιος, Πέτρος Βιδάλης, Δημήτρης Κασίνας και Δημήτρης Νικολόπουλος.

Ο Φιλάρετος Κυριακάκης και ο Χρήστος Κουτσαλιάρης θα βρεθούν στην εκκίνηση του αγώνα των 50χλμ, ενώ εκπροσώπηση θα υπάρξει και στα 20χλμ όπου το παρών θα δώσουν οι Κωνσταντίνος Φεφές, ΓιώργοςΚαντζίκης και Ευστάθιος Σαμακίδης.

Μπορείτε να δείτε live την προσπάθεια των δρομέων πατώντας ΕΔΩ