Poikilo Rocky Mountain: Οι τελευταίες οδηγίες και η λίστα συμμετοχών

 Runbeat Team   14:50 05-04-2024  

Poikilo Rocky Mountain: Οι τελευταίες οδηγίες και η λίστα συμμετοχών


Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του ορεινού αγώνα Poikilo Rocky Mountain, ο οποίος διεξάγεται την προσεχή Κυριακή 7 Απριλίου στην Πετρούπολη.

Τα μονοπάτια έχουν ανοίξει η σηματοδότηση έχει γίνει και οι μετέχοντες είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στους αγώνες των 29, 18, 10 και 4 χιλιομέτρων που θα διεξαχθούν.

 

Οι διοργανωτές έδωσαν στη δημοσιότητα τη λίστα συμμετοχών, την οποία μπορείτε να δείτε ΕΔΩ και κάποιες τελευταίες πληροφορίες.

Οι τελευταίες οδηγίες προς τους μετέχοντες αναφέρουν:

“Ελέγξτε τη λίστα και αν δεν βρείτε το όνομα σας, επικοινωνήστε μαζί μας!

Ο Αγώνας είναι μια συν διοργάνωση του Π.Δ.Σ ΟΔΥΣΣΕΑΣ, του Δήμου Πετρούπολης και τελεί υπό την Αιγίδα και Υποστήριξη του Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ

Οι δρομείς πότε και πού μπορούν να παραλάβουν το Race pack συμμετοχής:

– Οι δύο μεγάλοι αγώνες 29 km και 18 km θα παραλάβουν ΑΥΣΤΗΡΑ το Σάββατο 6 Απριλίου. Θα έχουν δύο επιλογές:

Α) από τις 9:00 έως τις 12 :00 από την γραμματεία που θα βρίσκετε στο Cafe "ΠΛΑΤΕΙΑ" (στο ισόγειο του Δημαρχείου Περιστερίου) στο Περιστέρι δίπλα ακριβώς από τον σταθμό μετρό "Περιστέρι".

Β) από τις 16:00 -20:00 από την γραμματεία που θα βρίσκετε στο ισόγειο του 5ου δημοτικού σχολείου Πετρούπολης (Αγίου Πολυκάρπου κ Κερασόβου).

ΠΡΟΣΟΧΗ, οι αθλητές που είναι εκτός Αττικής θα μπορούν να παραλάβουν κατ’ εξαίρεση την Κυριακή πριν τον αγώνα από τις 8:00- 9:00 (αφού πρώτα μας ενημερώσουν).

–Την Κυριακή 7 Απριλίου για τους αγώνες των 10km ,4km & 1km η γραμματεία θα βρίσκετε στο ισόγειο του 5ου δημοτικού σχολείου (δίπλα στο σημείο εκκίνησης του αγώνα) από τις 08:00 έως τις 10:15.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ αγώνα

ΕΚΚΙΝΗΣΗ: και τερματισμός του αγώνα στην πλατεία 8ης Μαρτίου στην Πετρούπολη (Ελαιών 224 και Πανοράματος).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υποχρεωτικός εξοπλισμός στον αγώνα των 18 και 29 km. Οι αθλητές υποχρεούνται να φέρουν υδροδοχείο ή ποτήρι νερού.

Κυριακή 7 Απριλίου 2024

08:00 – 10:00 Λειτουργία γραμματείας και παραλαβή αριθμών για τους αγώνες 10 και 4 Km.

09:00 Εκκίνηση μεγάλων διαδρομών-Poikilo Rocky Mountain 29 km και Poikilo Terra Petra 18Km.

10:00 Εκκίνηση παιδικού αγώνα- Rockάκι 1km

10:30 Εκκίνηση μικρών διαδρομών UpDown 10 km & FunRace 4 Km

14.30 Απονομές Επάθλων

Διαβάστε τους κανονισμούς του αγώνα ΕΔΩ

ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

Για τη σηματοδότηση των διαδρομών έχουμε χρησιμοποιήσει οικολογικό φωτοδιασπόμενο σπρέι που σε 20-30 ημέρες θα σβήσει χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον. Επίσης σε κομβικά σημεία θα συναντήσετε ταινία έργου ασπροκόκκινη και ταμπέλες σήμανσης με βέλη κατεύθυνσης.

Ανά 20 έως 30 μέτρα θα υπάρχει στο έδαφος σπρέι σήμανσης, έντονο πορτοκαλί φωσφόριζε, που θα επιβεβαιώνει ότι είσαι εντός της διαδρομής. Αν διανύσεις πάνω από 50 μέτρα και δεν έχεις συναντήσει σημάδια σήμανσης(βούλες ή μικρά βέλη), σημαίνει πως είσαι εκτός διαδρομής και πρέπει να γυρίσεις πίσω ώστε να εντόπισες το τελευταίο σημάδι. Τα σημάδια που θα συναντήσεις είναι μικρά και μεγάλα βέλη όταν αλλάζεις κατεύθυνση, μεγάλα έντονα Χ σε σημεία κατεύθυνσης που είναι Λάθος και δεν πρέπει να κινηθείς προς αυτή την κατεύθυνση.

Δες προσεχτικά τις φωτογραφίες με τη σηματοδότηση”.