Βουρκωμένος ο Κώστας Δουβαλίδης αποχαιρετά τον κλειστό στίβο (vid)

 Runbeat Team   12:49 02-03-2024  

Βουρκωμένος ο Κώστας Δουβαλίδης αποχαιρετά τον κλειστό στίβο (vid)


Βουρκωμένος, ο Κώστας Δουβαλίδης, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τον αγώνα του στα προκριματικά των 60μ. εμπ. όπου τερμάτισε σε 7.79.

Η επίδοση δεν ήταν αυτή που ήθελε, αλλά κάνοντας μία αναδρομή στην καριέρα του ο Δραμινός πρωταθλητής συγκινήθηκε και συγκίνησε.

 

«Έτσι είναι ο αγώνας. Πολλές φορές θέλουμε και πολλές φορές δεν έρχεται αυτό που θέλουμε», είπε αρχικά για την κούρσα του και πρόσθεσε: «Έτσι είναι ο αθλητισμός. Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο. Είμαστε όμως άνθρωποι και όχι ρομπότ. Είμαι ευχαριστημένος παρά το 7.79. Ένοιωθα καλά, αλλά με κόλλησε η πρώτη άκυρη εκκίνηση γιατί νόμιζα ότι την έκανα εγώ. Με προβλημάτισε και δεν έτρεξα όπως ήθελα, παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος.

Ο κλειστός έχει κυλήσει καλύτερα από πέρυσι. Φέτος καταφέραμε να κάνουμε μία καλή προετοιμασία στη Νότιο Αφρική που βοήθησε πάρα πολύ. Είναι μία διαφορετική χρονιά. Η σεζόν στον κλειστό έκλεισε καλά», τόνισε.

Ήταν το έκτο Παγκόσμιο κλειστού στίβου για τον Κώστα Δουβαλίδη το φετινό και κάνοντας την αναδρομή του βούρκωσε. «Είναι το έκτο και τελευταίο παγκόσμιο για μένα.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Νοιώθω ευλογημένος για την όλη πορεία μου. Είμαι έτοιμος για τον ανοικτό, για μία μεγάλη σεζόν καλοκαιρινή. Θέλω να κάνω καλά την προετοιμασία μου. Είναι η τελευταία μου χρονιά σε υψηλό επίπεδο (σ.σ. βούρκωσε σε αυτό το σημείο). Συγκινούμε όταν σκέφτομαι την πορεία μου. Είμαι ευλογημένος που έφτασα ως εδώ. Εύχομαι τα νέα παιδιά να κάνουν ανάλογη πορεία και να με ξεπεράσουν κάποια στιγμή»..

Δείτε τις δηλώσεις του