Bekh-Romanchuk: «Διαγνώστηκα με κορωνοϊό που προκάλεσε αντίδραση σε μία μόλυνση στο αυτί μου»

 Runbeat Team   17:26 16-09-2023  

Bekh-Romanchuk: «Διαγνώστηκα με κορωνοϊό που προκάλεσε αντίδραση σε μία μόλυνση στο αυτί μου»


Η Marina Bekh-Romanchuk ανακοίνωσε ότι θα μείνει εκτός του τελικού του φετινού Diamond League, αφού αντιμετωπίζει επιπλοκές λόγω κορωνοϊού.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή της: «Η καρδιά μου είναι ραγισμένη. Αυτές τις μέρες θα έπρεπε να αγωνιστώ στην τελική φάση του Diamond League. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι θα πρέπει να πολεμήσω την ασθένειά μου. Πριν από λίγες ημέρες επέστρεψα σπίτι για να λάβω πλήρη ιατρική περίθαλψη. Μετά από αρκετές εξετάσεις, διαγνώστηκα με κορωνοϊό, που προκάλεσε μία αντίδραση στην μόλυνση στο αυτί μου.

 

Τώρα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να αναρρώσω πλήρως. Είμαι τόσο λυπημένη που δεν θα μπορέσω να λάβω μέρος στην τελευταία διοργάνωση της σεζόν και να ευχαριστήσω τους θαυμαστές μου. Θα στηρίξω όμως όλους τους αθλητές με όλη μου την αγάπη και θα τους ευχηθώ να κλείσουν αυτή τη σεζόν με μια εξαιρετική εμφάνιση σε έναν μεγάλο αγώνα»

Η Ουκρανή αθλήτρια του τριπλούν και του άλματος εις μήκος που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης θα μείνει εκτός από τον τελικό του Diamond League που θα γίνει στο Γιουτζίν σήμερα και αύριο.