Απέναντι στον Diaz στην Παμπλόνα ο Ανδρικόπουλος-Οι σημαντικότερες συμμετοχές

 Runbeat Team   12:04 29-12-2023  

Απέναντι στον Diaz στην Παμπλόνα ο Ανδρικόπουλος-Οι σημαντικότερες συμμετοχές


Με την συμμετοχή του Νίκου Ανδρικόπουλου (δες ΕΔΩ), αλλά και άλλων σπουδαίων πρωταθλητών διεξάγεται σήμερα το απόγευμα το μίτινγκ κλειστού στίβου στην Παμπλόνα της Ισπανίας.

Η συνάντηση Navarra Indoor Athletics είναι η πρώτη από τις 46 συναντήσεις World Athletics Continental Tour Silver, Bronze και Challenger που θα πραγματοποιηθούν στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν στον κλειστό στίβο ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου της Γλασκώβης που θα διεξαχθεί 1-3 Μαρτίου 2024.

 

Περισσότερα από 3500 εισιτήρια έχουν πουληθεί για τη σημερινή συνάντηση, στην οποία θα συμμετάσχουν πολλοί πρωταθλητές. Ξεχωρίζει η συμμετοχή του πρωταθλητή των 110μ. εμπ. του Ισπανού, Asier Martinez, ο οποίος επιστρέφει στη δράση μετά τον τραυματισμό του. «Αισθάνομαι πολύ καλά και ανυπομονώ να επιστρέψω στην κατάσταση που ήμουν πριν τον τραυματισμό μου. Ήμουν πάντα πολύ ανταγωνιστικός και μετά από σχεδόν εννέα μήνες εκτός δράσης, αυτή η επιθυμία έχει συσσωρευτεί μέσα μου», είπε ο Martinez στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Martinez θα βρει απέναντί του τον Γάλλο πρωταθλητή Dimitri Bascou, τον Ολλανδό Koen Smet και τον συμπατριώτη του Daniel Cisneros.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το μήκος γυναικών, όπου θα αγωνιστούν οι τρεις κορυφαίες Ισπανίδες άλτριες Fatime Diame, Maria Vicente και Tessy Ebosele.

Δυνατή μάχη θα γίνει και στο τριπλούν των ανδρών καθώς πέραν του Ανδρικόπουλου «παρών» θα είναι και ο Ιταλός πρωταθλητής του Diamond League Andy Diaz.

Η πλήρης λίστα συμμετοχών ΕΔΩ.