Άνοιξαν σήμερα 24/01 οι εγγραφές στους αγώνες ορεινού τρεξίματος Καβουσίου

 Runbeat Team   18:12 24-01-2022  

Άνοιξαν σήμερα 24/01 οι εγγραφές στους αγώνες ορεινού τρεξίματος Καβουσίου


Με μία μικρή καθυστέρηση λόγω ενός τεχνικού προβλήματος άνοιξαν σήμερα Δευτέρα 24/01 οι εγγραφές για τους αγώνες ορεινού τρεξίματος Καβουσίου Ιεράπετρας.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 στις 9:30π.μ. από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανουσίου. Αρχικά οι εγγραφές ήταν να ανοίξουν στις 20 Ιανουαρίου, όμως υπήρξε κάποιο τεχνικό πρόβλημα, το οποίο αποκαταστάθηκε κι έτσι από σήμερα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους πατώντας ΕΔΩ.

 

 Συνολικά θα διεξαχθούν δύο αγώνες, ένας 21,5 χλμ (D±1630μ.) σε group των 40 ατόμων με όριο συμμετοχής τα 120 άτομα. Και ένας αγώνας 8 χλμ. (D±400μ) σε group των 40 ατόμων με όριο συμμετοχής τα 160 άτομα.

Το κόστος συμμετοχής για τον αγώνα των 21,5 χλμ είναι 15 ευρώ, για τον αγώνα των 8 χλμ. είναι 10 ευρώ, το ποσό θα καταβληθεί σε τραπεζικό λογαριασμό που η διοργάνωση θα αποστείλει στους αθλητές που θα εγγραφούν με email για να είναι έγκυρη η εγγραφή τους.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές άντρες και γυναίκες με ηλικία μεγαλύτερη των 18 ετών που είναι εμβολιασμένοι ή έχουν πιστοποιητικό νοσήσεις η παρουσιάσουν αρνητικό rapid test 48 ωρών η pcr 72 ωρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας των 21.5 χλμ έχει επανασχεδιαστεί και έχουν αφαιρεθεί αγροτικοί χωματόδρομο από την περιοχή της Θρυπτής και έχει προστεθεί μονοπάτι στην περιοχή την Αυγού.  Για την καλύτερη δυνατή τροφοδοσία των αθλητών θα υπάρχουν 6 βασικοί σταθμοί και δύο σταθμοί τροφοδοσίας. Η σήμανση στα μονοπάτια καθώς και στους αγροτικούς χωματόδρομους θα είναι πυκνή με οικολογικό σπρέι και κορδέλες. Κατευθυντήριες και χιλιομετρικές πινακίδες θα υπάρχουν σε όλη τη διαδρομή για νακατευθύνουν τους αθλητές. Ειδικά για φέτος θα υπάρχουν σε όλη την διαδρομή πινακίδες που θα ενημερώνουν τουςαθλητές για το σημείο ακριβώς που βρίσκονται