Άνοιξαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Coast to Coast Race

 Runbeat Team   13:17 13-01-2024  

Άνοιξαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Coast to Coast Race


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος δρομέων υγείας Ιεράπετρας διοργανώνει τον αγώνα που συνδέει τη Βόρεια με τη Νότια ακτή της Ανατολικής Κρήτης: το Coast to Coast Race.

Η διοργάνωση κάθε χρόνο προσελκύει περισσότερους δρομείς και φέτος έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024.

Η εκκίνηση θα δοθεί στην παραλία της Παχιάς Άμμου στο Βόρειο Κρητικό πέλαγος και τελικός προορισμός είναι η πόλη της Ιεράπετρας σε μία διαδρομή μετρημένη 21.100 μέτρα παίρνοντας τον τίτλο του ημιμαραθωνίου.

 

Επίσης θα διεξαχθεί ένας πιστοποιημένος αγώνας δρόμου 5000μ μέσα στην πόλη της Ιεράπετρας καθώς και ένας παιδικός αγώνας 1000μ .

Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχή έχουν ήδη ανοίξει και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024. H παραπάνω ημερομηνία είναι και η τελευταία ημερομηνία πληρωμής για την συμμετοχή στον αγώνα και την απόκτηση του πακέτου της διοργάνωσης. Μετά την ημερομηνία αυτή θα γίνουν έγγραφες στην γραμματεία του συλλόγου μέχρι και μια ώρα πριν την έναρξη των αγώνων, όμως με επιφύλαξη σχετικά με την διαθεσιμότητα του πακέτου της διοργάνωσης.

Αναλυτικά, η προκήρυξη και οι δηλώσεις συμμετοχής ΕΔΩ