Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου «Γλασκώβη 2024»

 Runbeat Team   18:28 13-07-2023  

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου «Γλασκώβη 2024»


Οκτώ μήνες πριν την έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου «Γλασκώβη 2024»  οι διοργανωτές ανακοίνωσαν το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης.

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο Emirates Arena το τριήμερο 1 με 3 Μαρτίουι 2024 με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του κόσμου. Η αυλαία θα ανοίξει με το πένταθλο γυναικών, ενώ το πρωί της πρώτης ημέρας έχει προγραμματιστεί και ο τελικός της σφυροβολίας γυναικών, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα διεξαχθεί το τελικός των 60μ. ανδρών.

 

Απευθείας τελικοί θα διεξαχθούν στα 3.000μ. ανδρών και γυναικών το απόγευμα του Σαββάτου δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους αθλητές θέλουν να αγωνιστούν και στα 1500μ. κλείνουν την αυλαία της διοργάνωσης το βράδυ της Κυριακής (οι σκυταλοδρομίες που παραδοσιακά διεξάγονται τελευταίες, έχουν προγραμματιστεί για νωρίτερα).

Παρατηρώντας κανείς τις αλλαγές που έχουν γίνει σε σχέση με τις προηγούμενες διοργανώσεις διαπιστώνει ότι στα αγωνίσματα γηπέδου δε θα υπάρχουν προκριματικοί και οι νικητές θα κρίνονται στις έξι προσπάθειες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν τα εισιτήριά τους όταν ανοίξει η σχετική πλατφόρμα στα τέλη Αυγούστου, ενώ το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.