Ανακοινώθηκαν τα χρηματικά έπαθλα του Ημιμαραθωνίου Κρήτης

 Runbeat Team   16:19 27-08-2022  

Ανακοινώθηκαν τα χρηματικά έπαθλα του Ημιμαραθωνίου Κρήτης


Οι άνθρωποι του Αρκαλοχωρίου ανυπομονούν για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης που είναι προγραμματισμένος στις 2 Οκτωβρίου. Ο ισχυρός σεισμός πέρυσι που προκάλεσε το θάνατο ενός ανθρώπου και σημαντικές ζημίες στην περιοχή είχε ως αποτέλεσμα να ματαιωθεί η περυσινή διοργάνωση, όμως φέτος το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της περιοχής επιστρέφει πιο δυνατό.

 

Μάλιστα ο διοργανωτής Αθλητικός Σύλλογος Υγείας ΑΘΛΗ.Σ.Υ. ανακοίνωσε τα χρηματικά έπαθλα που θα λάβουν οι νικητές, τα οποία θα είναι αυξημένα φέτος.

Πιο συγκεκριμένα, ο νικητής και η νικήτρια του ημιμαραθωνίου θα λάβουν 700€ έκαστος, ενώ οι δεύτεροι θα λάβουν 400€ και οι τρίτοι 200€

Ο πρώτος Έλληνας και η πρώτη Ελληνίδα δρομέας που θα φτάσει στον τερματισμό θα λάβει 400€, οι δεύτεροι 200€ και οι τρίτοι 100€. Διευκρινίζεται ότι εάν είναι Έλληνες αυτοί που θα τερματίσουν στις πρώτες θέσεις της γενικής θα λάβουν το μεγαλύτερο ποσό και όχι το άθροισμα του ποσού των δύο θέσεων.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Αναγνωρίζοντας την δυσκολία των καιρών και εκτιμώντας την προσπάθεια των αθλητών μεγάλων αποστάσεων που προετοιμάζονται χωρίς τις οικονομικές απολαβές αθλητών άλλων αγωνισμάτων, ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας Αρκαλοχωρίου αποφάσισε φέτος να αυξήσει τα χρηματικά έπαθλα για τους 3 πρώτους άνδρες και τις 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατηγορίας του Ημιμαραθωνίου Κρήτης.

Επιπλέον δημιουργήσαμε μια νέα κατηγορία για τους Έλληνες αθλητές που Θα καταλάβουν τις 3 πρώτες θέσεις στον Ημιμαραθώνιο».

Να υπενθυμίσουμε ότι πέραν του αγώνα των 21,1χλμ θα διεξαχθούν και αγώνες 10χλμ, 5χλμ, 1000μ. και 200μ. ΑμεΑ.