Τραυματίστηκε στο πόδι ο Mo Farah (Pic)

 Runbeat Team   13:39 17-07-2021  

Τραυματίστηκε στο πόδι ο Mo Farah (Pic)


Νέα ατυχία για τον Mo Farah. Ο κορυφαίος Βρετανός δρομέας έμεινε οριστικά εκτός Ολυμπιακών Αγώνων πριν λίγες εβδομάδες, καθώς δεν κατάφερε να τρέξει σε χρόνο κάτω από το Ολυμπιακό όριο στο Μάντσεστερ στα τέλη Ιουλίου. Ο προπονητής του δήλωσε ότι ο Mo Farah δεν πρόκειται να αποσυρθεί επειδή έμεινε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων, με τον ίδιο να ετοιμάζεται για τις επόμενες συμμετοχές του σε αγώνες δρόμου.

 

Η ατυχία όμως του χτύπησε για ακόμα μία φορά την πόρτα, καθώς υπέστη κάταγμα καταπόνησης το αριστερό του πόδι και τώρα θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης και προπονήσεων για το επόμενο χρονικό διάστημα. Το κάταγμα καταπόνησης δεν είναι κλασικό κάταγμα, αλλά έρχεται προοδευτικά από την μεγάλη καταπόνηση ή όταν ένας αθλητής φέρνει το σώμα του στα άκρα. Από ότι φαίνεται ο Mo Farah υπέστη κάταγμα καταπόνησης λόγω της υπερπροσπάθειας για πρόκριση στο Τόκιο.

Το θετικό είναι πως ο Mo Farah δεν έχασε το χαμόγελό του και σίγουρα περιμένει με αισιοδοξία την επιστροφή του στους αγώνες και το τρέξιμο. Αξίζει να αναφερθεί πως σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram, δεν φοράει τον ειδικό νάρθηκα που πρέπει, λόγω του κατάγματος. Όταν τον ρώτησαν γιατί δεν τον φοράει, εκείνος απάντησε πως δεν ήθελε να τον βρέξει, καθώς παίζει με τον γιο του με ένα λάστιχο.