Τόκιο: Διακόπηκαν αγωνίσματα λόγω βροχόπτωσης!

 Runbeat Team   14:51 02-08-2021  

Τόκιο: Διακόπηκαν αγωνίσματα λόγω βροχόπτωσης!


Ξαφνική έντονη βροχόπτωση ξεκίνησε στο Τόκιο, με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή στα αγωνίσματα που διεξάγονται στο Ολυμπιακό στάδιο. Πιο συγκεκριμένα, έχουν διακοπεί προσωρινά όλα τα αγωνίσματα και συνεχίζονται μόνο τα δρομικά.

Μεταξύ των αθλημάτων που διακόπηκαν αυτή τη στιγμή βρίσκεται και το επί κοντώ, εκεί όπου έχουμε τριπλή Ελληνική συμμετοχή με τις Κατερίνα Στεφανίδη, Νικόλ Κυριακοπούλου και Ελένη Κλαούντια Πόλακ.

 

Με το που ξεκίνησε η βροχή, άνθρωποι της διοργάνωσης έτρεξαν με πετσέτες να καθαρίσουν το σκάμμα στη δισκοβολία, καθώς είχαμε την πτώση δύο αθλητριών κατά τη διάρκεια των προσπαθειών τους, ενώ ταυτόχρονα υπήρξαν και έντονα παράπονα από τις αθλήτριες του επί κοντώ, που ήθελαν να σταματήσουν να αγωνίζονται, με την Σάντι Μόρις να εκλιπαρεί τους διοργανωτές την ώρα της προσπάθειάς της να σταματήσουν το αγώνισμα.

Να σημειωθεί πως ως τη στιγμή της διακοπής η Νικόλ Κυριακοπούλου είχε περάσει τα 4,55 μ., η Ελένη Πόλακ τα 4,40 μ., ενώ η Κατερίνα Στεφανίδη δεν είχε ξεκινήσει την προσπάθειά της.

Τα αθλήματα παραμένουν σε παύση και θα συνεχιστούν εάν σταματήσει η βροχή.