Το Zagori Mountain Running εύχεται καλή επιτυχία στην Αμάντα για τον τελικό της Eurovision – Είχε τρέξει στα Γιάννενα το 2017!

 Runbeat Team   13:13 12-05-2022  

Το Zagori Mountain Running εύχεται καλή επιτυχία στην Αμάντα για τον τελικό της Eurovision – Είχε τρέξει στα Γιάννενα το 2017!


Η Αμάντα Γεωργιάδη Τένφγιορντ εκπροσωπεί την Ελλάδα στην φετινή Eurovision που γίνεται στο Τορίνο της Ιταλίας με το τραγούδι «Die Together» και κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, με την εμφάνισή της στον Α’ Ημιτελικό που έγινε την περασμένη Τρίτη (10/05).

Η 25χρονη τραγουδίστρια έχει καταγωγή από τα Γιάννενα, τα οποία επισκέπτεται αρκετά συχνά και το 2017 μάλιστα είχε λάβει μέρος στον αγώνα Entry Race 10km του Zagori Mountain Running. Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα δημοσίευσε μία φωτογραφία της από το «10άρι», στέλνοντάς της ευχές για καλή επιτυχία στον μεγάλο τελικό!





Στην ανάρτησή του, το Zagori Mountain Running αναφέρει:

«Η 24χρονη Αμάντα Γεωργιάδη (ή Αμάντα Τένφγιορντ όπως είναι γνωστή καλλιτεχνικά) με καταγωγή από τα Γιάννενα, πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του 66ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Μαΐου στο Τορίνο της Ιταλίας, εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

 

Η Αμάντα επισκέπτεται τα καλοκαίρια τα Γιάννενα και το 2017 μάλιστα, είχε λάβει μέρος στον Entry Race 10km του Zagori Mountain Running! Η Οργανωτική Επιτροπή του #zagorirace, εύχεται καλή επιτυχία στην Amanda Georgiadis Tenfjord και την περιμένουμε να τρέξει ξανά στα μονοπάτια της Τύμφης!»