Τεντόγλου: «Δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου» (vid)

 Runbeat Team   14:21 02-03-2024  

Τεντόγλου: «Δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου» (vid)


Απογοητευμένος ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου μετά την ολοκλήρωση του τελικού του μήκους. Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου δεν παρηγόρησε καθόλου τον Έλληνα πρωταθλητή που εξέφρασε ξεκάθαρα το παράπονό του επειδή ο τελικός έγινε πρωί.

Τόνισε ότι όσο και να προσπάθησε να ενεργοποιήσει τον εαυτό του δεν τα κατάφερε και οι επιδόσεις του δεν τον ικανοποίησαν. Το μόνο που κρατά είναι ο κόσμος όπως είπε.

 

Πιο συγκεκριμένα τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ο αγώνας ήταν χάλια. Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου δεν εύχομαι να αγωνίζεται πρωί σε τελικό.  Προσπαθούσα να ενεργοποιηθώ, κουνιόμουνα, έκανα καλό ζέσταμα αλλά δεν έβγαινε η επίδοση με τίποτα. Ήταν 8άρια, αλλά χαμηλά άλματα. Εγώ έχω ξανακερδίσει αυτό τον αγώνα τα άλλα παιδιά δεν έχουν και έχουν περισσότερη όρεξη. Εγώ αναζητώ αυτή την όρεξη. Ένοιωθα ότι αγωνίζομαι σε πανελλήνιο ή βαλκανικό πρωτάθλημα. Δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου.

Δε με νοιάζει το χρυσό μετάλλιο θα μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα εάν ο αγώνας ήταν απόγευμα σίγουρα.  Είμαι καλά αυτό παρότι ο σημερινός αγώνας δεν το αντιπροσωπεύει.Το καλοκαίρι θα είμαι πιο δυνατός. Θα ξεκινήσω πολύ νωρίς τη σεζόν, αρχές Μαΐου στη Ντόχα.

Κάποιοι αθλητές επιλέγουν να μην συμμετέχουν σε κάποια διοργάνωση για να συγκεντρωθούν στις επόμενες. Εμένα δε μου αρέσει να χάνω αγώνες και στο Ευρωπαϊκό και στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είμαι εκεί και θα προσπαθήσω για το καλύτερο.  

Κρατάω το ότι ήταν πολλοί έλληνες στην κερκίδα γιατί ο αγώνας ήταν χάλια, πολύ χάλια».

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου