Στον 5ο Αγώνα Δρόμου Λιμένων Μεγάρων - Νέας Περάμου θα δώσει το παρών ο Κώστας Γκελαούζος

 Runbeat Team   17:29 29-03-2022  

Στον 5ο Αγώνα Δρόμου Λιμένων Μεγάρων - Νέας Περάμου θα δώσει το παρών ο Κώστας Γκελαούζος


Ο Έλληνας πρωταθλητής Μαραθωνίου, που νίκησε τον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο το 2021 με ρεκόρ διαδρομής από Έλληνα αθλητή, Κώστας Γκελαούζος, θα δώσει το παρών στον 5ο Αγώνα Δρόμου Λιμένων Μεγάρων - Νέας Περάμου.

Ο αγώνας περιλαμβάνει αποστάσεις 9 και 18 χιλιομέτρων, αλλά και έναν παιδικό αγώνα 1.000 μέτρων. Η διοργάνωση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή, 8 Μαΐου 2022.

 

Στην ενημέρωσή τους για τον Κώστα Γκελαούζο, οι διοργανωτές αναφέρουν: «Ο νικητής του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου 2021 Κώστας Γκελαούζος που ταυτόχρονα, είναι και ο κάτοχος του ρεκόρ της διαδρομής του Μαραθωνίου, θα είναι παρών και στον δικό μας αγώνα!

Μικροί και μεγάλοι ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τον τεράστιο αυτόν αθλητή που δεν ξεχωρίζει μόνο για τις αθλητικές του ικανότητες αλλά και για το ήθος και την σεμνότητα του και μάλιστα μας αποκάλυψε ότι τα παιδικά του χρόνια τα περνούσε στα μέρη όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας! Κώστα Γκελαούζο σε ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας κανείς! Σας περιμένουμε όλους να υποδεχτούμε από κοντά τον πρωταθλητή μας».

Για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας, πατήστε εδώ.