Στο θρυλικό πανεπιστήμιο του Ούπεν η πρωταθλήτρια του μήκους Μικαέλα Λυρή

 Runbeat Team   12:03 05-01-2024  

Στο θρυλικό πανεπιστήμιο του Ούπεν η πρωταθλήτρια του μήκους Μικαέλα Λυρή


Μία ακόμη ταλαντούχα Ελληνίδα αθλήτρια επέλεξε να συνεχίσει τις σπουδές και την αθλητική της καριέρα στην Αμερική. Η Μικαέλα Λυρή έγινε δεχτή στο θρυλικό πανεπιστήμιο Ούπεν, το οποίο βρίσκεται στην 6η θέση στην ακαδημαϊκή λίστα των κορυφαίων πανεπιστημίων των ΗΠΑ.

Την είδηση έκανε γνωστό η AZ Sport Scholarships, η οποία μεσολάβησε για την μεταγραφή της ταλαντούχας αθλήτριας του μήκους.

 

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Η σούπερ ταλαντούχα Μικαέλα Λυρή του ΟΦΚΑ Οδυσσέα Αγίου Δημητρίου και του Turnerschaft Innsbruck Leichtathletik, θα είναι η επόμενη Ελληνίδα αθλήτρια που θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην Ivy League, σπουδάζοντας παράλληλα στο θρυλικό UPenn με μεγάλη οικονομική υποστήριξη χάρη στην καθοδήγηση της AZ Sport Scholarships!

Το καλοκαίρι του 2024 η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του μήκους θα βρεθεί σε ένα πανεπιστήμιο που συνδυάζει δίχως υπερβολή τα πάντα!

6ο στην ακαδημαϊκή λίστα των κορυφαίων πανεπιστημίων των ΗΠΑ

5ο ιστορικότερο πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ

3 πρόεδροι των ΗΠΑ απόφοιτοι του UPenn

Πάνω από 100 χρόνια ιστορίας στον οργανωμένο γυναικείο αθλητισμό

81 Ολυμπιακά μετάλλια από τους αθλητές του

Η Μικαέλα θα είναι η πρώτη αθλήτρια μας που κερδίζει υποτροφία στο διακεκριμένο πανεπιστήμιο, αλλά η 9η συνολικά που θα σπουδάσει και θα αγωνιστεί στην Ivy League!».