Στο Ναϊρόμπι με στόχο τη μεγάλη βολή Φραντζεσκάκης, Κυριαζής και Σκαρβέλη

 Runbeat Team   11:57 14-03-2024  

Στο Ναϊρόμπι με στόχο τη μεγάλη βολή Φραντζεσκάκης, Κυριαζής και Σκαρβέλη


Στις 20 Απριλίου θα συνεχίσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, ο Γιάννης Κυριαζής και η Σταματία Σκαρβέλη.

Οι δυο ρίπτες που αγωνίστηκαν το περασμένο σαββατοκύριακο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, θα πάρουν μέρος στο μίτινγκ του Ναϊρόμπι με στόχο να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους καθώς οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν τους επέτρεψαν να έχουν μεγάλες βολές στη Λεϊρία.

 

O Φραντζεσκάκης, παρόλα αυτά, στη διοργάνωση της πορτογαλικής πόλης σημείωσε την καλύτερη φετινή του επίδοση με βολή στα 74,96μ. που του χάρισε το χάλκινο μετάλλιο στη σφυροβολία. Στο μίτινγκ στην Κένυα, όπου θα βρεθούν σχεδόν όλοι οι κορυφαίοι του αγωνίσματος, θα επιδιώξει μια καλύτερη επίδοση.

Από την άλλη ο 28χρονος πρωταθλητής του ακοντισμού στη Λεϊρία έκανε ένα δυνατό ξεκίνημα για τη χρονιά έχοντας καλύτερη βολή στα 80,52 μέτρα. Όπως είπε και ο ίδιος μετά τον αγώνα του στην Πορτογαλία ελπίζει σύντομα σε μεγαλύτερες βολές.

Η Σταματία Σκαρβέλη από την άλλη δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τους αγώνες. Η 28χρονη πρωταθλήτρια της σφυροβολίας την περσινή σεζόν είχε καλύτερη βολή στα 69,79 μ. σε αγώνα που είχε πάρει μέρος στην Αμερική.