Στις 9 Απριλίου θα διεξαχθεί ο «Α’ Δρόμος Γερακίου»

 Runbeat Team   19:19 29-01-2022  

Στις 9 Απριλίου θα διεξαχθεί ο «Α’ Δρόμος Γερακίου»


Έγινε γνωστή η προκήρυξη του Α’ Δρόμου Γερακίου Βυζαντινών Κάστρων, ενός αγώνα 48,5 χιλιομέτρων που θα διεξαχθεί στις 9 Απριλίου παράλληλα με τον Β’ Λακεδαιμόνιο Δρόμο.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:00 το απόγευμα και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω του συνδέσμου που υπάρχει στην προκήρυξη.

Διαβάστε αναλυτικά την προκήρυξη:

Οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ με την βοήθεια και την αρωγή του Δήμου Ευρώτα, του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης, της Τ.Κ. Γερακίου, του Πολιτιστικού Οργανισμού Γερακίου και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου – Π.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΝ Τον Α΄ ΔΡΟΜΟ ΓΕΡΑΚΙΟΥ – αγώνας υπεραπόστασης 48,5χλμ. Βυζαντινών Κάστρων Μυστράς – Γεράκι

 

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 09 Aπριλίου 2022(ώρα εκκίνησης στις 16.00)

Αφετηρία αγώνα: Μυστράς(Κάστρο Μυστρά, Κάτω Πύλη)

Τερματισμός: Γεράκι Λακωνίας (Κεντρική Πλατεία)

Πρώτες γενικές πληροφορίες διαδρομής: Όλος ο αγώνας θα είναι επί ασφάλτινης διαδρομής με αφετηρία τον Μυστρά και τερματισμό το Γεράκι Λακωνίας! Ο εν λόγω νέος αγώνας θα διεξαχθεί παράλληλα με τον μεγαλύτερο αγώνα των 130χλμ. – Β ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΣΤΡΩΝ ΜΥΣΤΡΑ – ΓΕΡΑΚΙ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ! Οι δρομείς και των 2 αγώνων θα ξεκινήσουν μαζί, και θα συνεχίσουν μέχρι την κοινότητα Γερακίου, όπου και οι δρομείς του μεγάλου αγώνα θα συνεχίσουν προς την Μονεμβασιά, ενώ του μικρότερου θα τερματίσουν εκεί!

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Σάββατο 09 Απριλίου 2022

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 16.00(4η απογευματινή)

ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΑΓΩΝΑ: Μυστράς – Κάστρο Μυστρά(Κεντρική Κάτω Πύλη Κάστρου Μυστρά, η εν λόγω Πύλη, είναι 1,5 χλμ. περίπου μετά την κοινότητα του Μυστρά, στον δρόμο προς Καλαμάτα, είναι η 1η Πύλη που συναντάτε μετά τον Μυστρά)

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Γεράκι Δήμου Ευρώτα - Κεντρική Πλατεία)

ΟΡΙΟ ΑΓΩΝΑ: Ορίζονται οι 7 1/2 ώρες, μέχρι τις 23.30 του Σαββάτου 9 Απριλίου 2022!

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΓΩΝΑ: 48,4 χλμ. ΟΛΑ επί ασφάλτινης διαδρομής 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Ο αγώνας πραγματοποιείται φέτος για 1η φορα! Όλος ο αγώνας θα είναι επί ασφάλτινης διαδρομής με αφετηρία τον Μυστρά(Κεντρική Κάτω Πύλη Μυστρά) και τερματισμό την τοπική κοινότητα Γερακίου - επί της Κεντρικής πλατείας!!! Θα συνδέει ουσιαστικά τα 2 Βυζαντινά Κάστρα της Λακωνίας – τον Μυστρά, και το Γεράκι που άκμασαν κατά την περίοδο του Βυζαντίου και χρησιμοποιούνταν προκειμένου να επικοινωνούν μεταξύ τους, μιας και μέσω του κάστρου του Γερακίου, μπορούσαν να έχουν οπτική επαφή και τα 2 εν λόγω κάστρα! Η διαδρομή που θα ακολουθήσει ο αγώνας είναι η εξής: Μυστράς – Σπάρτη – Χρύσαφα – Καλλονή – Γκοριτσά – Αγ. Ανάργυροι – Γεράκι

Τα χιλιόμετρα του αγώνα είναι 48,5 ακριβώς!

 

ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΑΓΩΝΑ: Οι ώρες που απαιτούνται για να ολοκληρώσετε τον αγώνα σας, είναι οι 8! Θα πρέπει να έχετε τερματίσει μέχρι τις 00.00 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 09 Απριλίου προς την Κυριακή 10 Απριλίου

Υψομετρικά του Αγώνα: O αγώνας ξεκινάει από τα 420 μέτρα υψόμετρο, και καταλήγει πάλι περίπου στα 400 μέτρα υψόμετρο από την επιφάνεια της θάλασσας! Το μέγιστο υψόμετρο που φτάνει είναι τα 650 μέτρα στην ανάβαση για την Χρύσαφα και μέχρι το 21,5ο χλμ.

ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ! Είναι ΟΛΟΙ οι σταθμοί μετά τον σταθμό στα Χρύσαφα-ΚΑΘΕ σταθμός είναι κόφτης.

ΣΤΑΘΜΟΊ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ: Ο αγώνας έχει 8 σταθμούς ανεφοδιασμού ΟΛΟΙ επανδρωμένοι με εθελοντές!

Οι εν λόγω 8 σταθμοί είναι οι εξής:

1. 7o χλμ. ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΣΠΑΡΤΗΣ, μόνο με νερό(δεν αποτελεί σημείο αποκλεισμού)

2. 12,5ο χλμ. ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΙΪΑ ΜΠΟΥΓΑ, με νερό και COCA COLA(δεν αποτελεί σημείο αποκλεισμού)

3. 16,8ο χλμ. ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, με νερό, COCA COLA, Ισοτονικό(δεν αποτελεί σημείο αποκλεισμού)

4. 21,5ο χλμ. ΧΡΥΣΑΦΑ – Πλατεία, με νερό, COCA COLA, Ισοτονικό, Αλμυρά, γλυκίσματα, φρούτα(1ο σημείο αποκλεισμού - Πρέπει να είστε μέχρι τις 18.30)

5. 25,5ο χλμ. ΚΑΛΛΟΝΗ, με νερό, COCA COLA, Ισοτονικό, Αλμυρά, Γλυκίσματα(Πρέπει να είστε εκεί μέχρι τις 19.15)

6. 32,3ο χλμ. ΓΚΟΡΙΤΣΑ, με νερό, COCA COLA, Ισοτονικό, Αλμυρά, Γλυκίσματα, μακαρόνια, πατάτα βραστή(Πρέπει να είστε εκεί μέχρι τις 20.15)

7. 38,5ο χλμ. ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ(Στάση), με νερό, COCA COLA, Ισοτονικό, Αλμυρά, Γλυκίσματα, φρούτα(Πρέπει να είστε εκεί μέχρι τις 21.30)

8. 45,0ο χλμ. ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Επαρχιακή οδός προς Γεράκι, με νερό, COCA COLA, Ισοτονικό(Πρέπει να είστε εκεί μέχρι τις 22.45)

9. 48,5ο χλμ. ΓΕΡΑΚΙ (Πρέπει να είστε εκεί μέχρι τις 23.30)

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για να δικαιούστε να λάβετε μέρος στον Α΄ ΔΡΟΜΟ ΓΕΡΑΚΙΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ!

ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Η σηματοδότηση του αγώνα, θα γίνει με κίτρινη μπογιά όπου θα υπάρχουν τα γνωστά βελάκια και τα αντίστοιχα γνωστά Χ, ενώ η χιλιομέτρηση της διαδρομής, θα αναφέρεται ανά 5 χλμ. Τα εν λόγω σημάδια θα τα διακρίνετε μετά την έξοδό σας, από την πόλη της Σπάρτης περίπου στο 8ο χλμ.! ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!

ΓΙΑΤΡΟΣ: Πάνω στην διαδρομή θα υπάρχουν εξειδικευμένοι ιατροί, προκειμένου να επέμβουν όπου χρειαστεί!

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ: Θα δοθούν πλούσια αναμνηστικά δώρα σε ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ, είτε τερματίσουν, είτε όχι! Tα δώρα θα είναι αναμνηστικό t – shirt,  σακκίδιο πλάτης κ.α. Τα εν λόγω δώρα, θα δοθούν στην γραμματεία του αγώνα, με την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής σας! Σε όλους όσους τερματίσουν, θα δοθεί μετάλλιο του αγώνα καθώς και αναμνηστικό δίπλωμα! Κύπελλα θα δοθούν στους 3 πρώτους άνδρες και στις 3 πρώτες γυναίκες!

ΓΕΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ: Θα δοθεί PASTA – PARTY πριν την εκκίνηση του αγώνα, στο CAFÉ – RESTAURANT XENIA MYSTRAS, το οποίο βρίσκεται 700 περίπου μέτρα πριν την εκκίνηση του αγώνα, επάνω στον επαρχιακό δρόμο Μυστρά – Καλαμάτα, και ένα περίπου χλμ. μετά την Κοινότητα του Μυστρά, επάνω στον επαρχιακό δρόμο Μυστρά - Καλαμάτας! Το PASTA – PARTY θα ξεκινήσει από τις 12.00 και θα ολοκληρωθεί στις 15.00! Στο εν λόγω εστιατόριο θα βρίσκεται και η γραμματεία του αγώνα, όπου θα γίνει και η τεχνική ενημέρωση! Θα ακολουθήσει και ελαφρύ γεύμα μετά τον τερματισμό σας, στο Κάστρο της Μονεμβασιάς!

 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η γραμματεία του αγώνα θα ανοίξει στις 12.00 την ημέρα έναρξης του αγώνα(9 Απριλίου), και θα λειτουργήσει μέχρι τις 15.00! Η γραμματεία θα βρίσκεται στο CAFÉ – RESTAURANT XENIA MYSTRAS, το οποίο βρίσκεται 700 περίπου μέτρα πριν την εκκίνηση του αγώνα, επάνω στον επαρχιακό δρόμο Μυστρά – Καλαμάτας, 1 περίπου χλμ. μετά την Κοινότητα του Μυστρά και πηγαίνοντας προς Καλαμάτα! Στον εν λόγω χώρο θα μπορέσετε να αφήσετε τα όποια πράγματα επιθυμείτε να βρείτε σε κάποιον από τους σταθμούς του αγώνα, όπου και θα σας διατεθούν τα αντίστοιχα χρήσιμα σακκουλάκια, προκειμένου, την δικιά σας καλύτερη εξυπηρέτηση! Στον ίδιο χώρο και αμέσως μετά το κλείσιμο της γραμματείας και την ολοκήρωση του Pasta party, θα πραγματοποιηθεί η τεχνική ενημέρωση του αγώνα, περίπου στις 15.00, και μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα!

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Η εκκίνηση θα γίνει στις 16.00, από την Κεντρική Κάτω Πύλη του Κάστρου του Μυστρά, και αφού θα έχουμε κατευθυνθεί εκεί, μετά την ολοκλήρωση της τεχνικής ενημέρωσης!

ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΟΥΣ: Στην γραμματεία του αγώνα, θα μπορείτε να εναποθέσετε τα πράγματά που επιθυμείτε να βρείτε σε κάποιους σταθμούς! Θα υπάρχουν για ΟΛΟΥΣ τους σταθμούς ειδικές σακκούλες όπου θα μπορέσετε να βάλετε τα είδη σας, ΕΚΤΟΣ από τους 3 πρώτους! Σε όλους τους άλλους θα μπορέσετε να αφήσετε ότι επιθυμείτε! Επίσης κατά την διέλευσή σας, από κάποιον σταθμό, θα μπορέσετε να αφήσετε οτιδήποτε επιθυμείτε και το οποίο θα σας επιστραφεί με την σκούπα κλεισίματος του αγώνα, στον τερματισμό, και αφού έχει κλείσει οριστικά ο αγώνας – μετά τις 23.30!

ΣΚΟΥΠΑ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΝΤΕΣ: Πίσω από τους τελευταίους αθλητές θα υπάρχει η σκούπα του αγώνα, η οποία θα συλλέγει όποιους ενδεχομένως εγκαταλείψουν!

 

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Οι απονομές του αγώνα θα γίνουν λίγη ώρα αφού έχουν τερματίσει οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες - περίπου μέχρι τις 23.30! Τα μετάλλια των τερματισάντων θα τα παίρνουν με τον τερματισμό τους!

ΔΙΑΜΟΝΗ: Η διοργάνωση του αγώνα δεν εμπλέκεται καθόλου με την διαμονή των αθλητών. Οι αθλητές όσοι επιθυμούν, μπορούν να διαμείνουν είτε την παραμονή του αγώνα στον Μυστρά ή και στην Σπάρτη, είτε μετά τον τερματισμό τους με δική τους μέριμνα. Εντούτοις η διοργάνωση θα έχει μεριμνήσει, για το μπάνιο των αθλητών και όσοι το επιθυμούν, σε κάποιο παρακείμενο ξενοδοχείο, πλησίον του τερματισμού του αγώνα!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να το κάνετε στο εξής link:

https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=2358dd805432d03ab9ac252b8b4b216d&l=GR

Μέχρι και την Δευτέρα 04 Απριλίου 2022, στις 12.00 το πρωί!

Την ημέρα του αγώνα ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Το κόστος για όποιον θέλει να συμμετάσχει στον Β΄ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟ ΑΓΩΝΑ είναι το εν λόγω για τις 2 κάτωθι περιπτώσεις:

1) 30,00€ σε όποιον προσέλθει με δικό του όχημα, και δεν χρησιμοποιήσει το πούλμαν του αγώνα!

2) 50,00€ στην περίπτωση που χρησιμοποιήσετε το πούλμαν της διοργάνωσης για την μετακίνησή σας πριν και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. Καλείστε να καταθέσετε το εν λόγω ποσό, μέχρι και την Τρίτη 5 Απριλίου 2022 προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας στον παρακάτω αριθμό λογ/μου της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5073-063798-547, IBAN: GR08 0172 0730 0050 7306 3798 547

Όνομα δικαιούχου: ΓΟΡΑΝΙΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ(Παρακαλούμε να αναφέρεται το όνομά σας στο καταθετήριο. Σημειώνοντας και μόνο το όνομά σας στο καταθετήριο, θα μας δοθεί η δυνατότητα να διασταυρώσουμε την εξόφλησή σας.)

 ή μπορείτε να προσκομίσετε το αντίτιμο του αγώνα, στο κατάστημα αθλητικών επάθλων OLYMPUS, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 124, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, από τις 09.00 – 17.00 κάθε μέρα, εκτός Σαββάτου και Κυριακής(τηλ. 215 5408840). 

Όποιος δεν έχει καταβάλει το αντίτιμο της συμμετοχής του, μέχρι και την προβλεπόμενη ημερομηνία(05/04/2022), η εγγραφή του θεωρείται άκυρη και δεν μπορεί να λάβει μέρος στον αγώνα.

Πληρωμές την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνουν δεκτές!!!

ΣΥΝΟΔΟΙ ΑΘΛΗΤΩΝ: Φυσικά όποιος αθλητής το επιθυμεί, θα μπορεί να έχει μαζί του κάποιον συνοδό με δικό του όχημα! Φυσικά οι εν λόγω συνοδοί, θα μπορούν να ακολουθούν τον αθλητή τους, ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ, και ΌΧΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ! Οι συνοδοί θα πρέπει να είναι πλήρως ενήμεροι για τους κανόνες του αγώνα, και θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της οργανωτικής επιτροπής! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΞΤΡΑ ΚΟΣΤΟΣ!

 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ: Θα υπάρχει μεταφορά των αθλητών από και προς την Αθήνα, για τον αγώνα. Το πούλμαν της διοργάνωσης θα ξεκινήσει από την Αθήνα το πρωί στις 9.00 π.μ. στις 09 Απριλίου από την πλατεία Καραϊσκάκη (Μεταξουργείο). Η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το μεσημέρι στις 14.30 και μετά το πέρας των τερματισμών και των απονομών στην Μονεμβασιά του μεγάλου αγώνα των 130χλμ. , με μία ενδιάμεση στάση στον Μυστρά, προκειμένου να πάρουν τα οχήματά τους, οι αθλητές εκείνοι που ενδεχομένως να τα έχουν αφήσει! Το πούλμαν δηλαδή που θα σας φέρει στην εκκίνηση, αφού σας μαζέψει μετά τον αγώνα σας στο Γεράκι, θα συνεχίσει για την Μονεμβασιά, και θα επιστρέψει στην Αθήνα, μετά και το πέρας του μεγάλου αγώνα! Αυτο δυστυχώς θα συμβεί γιατι η εμπειρία μας τα τελευταία χρόνια, μας δείχνει ότι δεν είναι αρκετοί οι αθλητές που χρησιμοποιούν τα εν λόγω πούλμαν κυρίως λόγω της πανδημίας του COVID 19!

ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΧΗΜΑΤΑ: Όσοι αθλητές επιθυμούν να προσέλθουν στον αγώνα με δικά τους οχήματα, και προκειμένου την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, αυτά θα μπορούν να τα αφήσουν στον Μυστρά, στο πάρκινγκ του Εστιατορίου ΧΕΝΙΑ MYSTRA!Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και των απονομών, το πούλμαν της διοργάνωσης, θα μπορέσει να σας φέρει στα οχήματά σας, στον χώρο στάθμευσης των οχημάτων σας, ενώ οι υπόλοιποι αθλητές που δεν θα έχουν όχημα, θα μπορούν με το ίδιο πούλμαν να επιστρέψουν στην Αθήνα!

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Μέσα στο σάιτ του αγώνα(www.lakoniaultrarunning.com), υπάρχουν αναλυτικά όλοι οι κανονισμοί του αγώνα, που πρέπει να εναρμονιστείτε, κανονισμοί που είναι σύμφωνοι με τους κανόνες που διέπουν όλους τους αγώνες υπεραπόστασης! Παρακαλούμε να τους διαβάσετε πιστά προκειμένου την αρτιότερη λειτουργία του αγώνα!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ ΟΡΟΥΣ COVID: Με βάση τα υγεινομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ, προκειμένου να συμμετάσχετε πρέπει να είστε πλήρως εμβολιασμένοι, ή να έχετε νόμιμο πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ! Επείσης με βάση τα εν λόγω πρωτόκολλα θα μπορέσουμε να πάρουμε ΜΟΝΟ 10 άτομα που δεν ανήκουν στις πιο πανω κατηγορίες! Για τα εν λόγω άτομα θα τηρηθεί απόλυτη σειρα προτεραιότητας με βάση τις εγγραφές σας και θα κλείσουν οι εν λόγω, όταν ολοκληρωθεί ο εν λόγω αριθμός! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ, ΟΠΌΤΕ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Όλοι οι αθλητές καλούνται να έχουν περάσει πρόσφατα από ιατρικές εξετάσεις και να είναι καλά στην υγεία τους. Όλοι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στον αγώνα, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ Ή ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. Επίσης όσοι λάβουν μέρος στον αγώνα και με την παραλαβή του αριθμού τους, θα πρέπει να υπογράψουν την απαραίτητη δήλωση, ότι τρέχουν με δική τους ευθύνη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ

Σάββατο 09 Απριλίου

09.00 π.μ.: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ(πλατεία Καραϊσκάκη)

12.00 μ.μ.: ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟ XENIA MYSTRAS, ΑΝΑΜΕΝΟΝΜΕΝΗ ΑΦΙΞΗ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ PASTA PARTY ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ

15.00 μ.μ.: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

15.15 μ.μ : ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΧΕΝΙΑ MYSTRAS

15.30 μ.μ. : ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

15.35 μ.μ. : ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΑ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΚΑΣΤΡΟΥ ΜΥΣΤΡΑ

16.00 μ.μ. : ΕΚΚΙΝΗΣΗ Α΄ ΔΡΟΜΟΥ ΓΕΡΑΚΙΟΥ

20.00 μ.μ.: ΕΚΤΕΙΜΟΜΕΝΗ ΑΦΙΞΗ 1ου ΑΘΛΗΤΗ

23.30 μ.μ. : ΕΚΤΕΙΜΟΜΕΝΗ ΩΡΑ ΑΠΟΝΟΜΩΝ

Κυριακή 10 Απριλίου

- 14.30 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΜΥΣΤΡΑ & ΑΘΗΝΑ​

- ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Μπορείτε να απευθυνθείτε στον ιστότοπο του αγώνα, www.lakoniaultrarunning.com

Για πληροφορίες τηλ. Στο 6955985506/ 6936853165(Γορανίτης Παύλος)

 Ή στο email [email protected]