Στην σκιά του Κριάκουρα: «Κλείνουν» οι εγγραφές στις 25/7

 Runbeat Team   15:02 18-07-2023  

Στην σκιά του Κριάκουρα: «Κλείνουν» οι εγγραφές στις 25/7


Την Κυριακή 20 Αυγούστου θα διεξαχθεί ο 9ος αγώνα ορεινού τρεξίματος «Στην σκιά του Κριάκουρα», ο οποίος φιλοξενείται στα Θεοδώριανα Άρτας. Όπως κάνουν γνωστό οι διοργανωτές οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 25 Ιουλίου καθώς πρέπει να υπάρξει ένα εύλογο διάστημα για τις τελικές προετοιμασίες.

 

«Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα σας υπενθυμίζει ότι οι εγγραφές για τους αγώνες κλείνουν στις 25 Ιουλίου 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 12μ.μ. Η ημερομηνία είναι τελική μιας και η συμμετοχή των αθλητών θα είναι ΔΩΡΕΑΝ πρέπει η διοργάνωση να προλάβει να είναι έτοιμη για τον αγώνα», αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Οι εγγραφές συνεχίζονται ΕΔΩ

Η προκήρυξη του αγώνα

Η προκήρυξη του αγώνα αναφέρει: «Η Αδελφότητα Θεοδωριανιτών Άρτας προκηρύσσει τον 9ο αγώνα ορεινού τρεξίματος με την ονομασία «Στην σκιά του Κριάκουρα» περιλαμβάνοντας για φέτος δύο διαδρομές: 10 χλμ και 22 χλμ. ιδιαίτερης δυσκολίας και ομορφιάς που κρύβει… μυστικά.

Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στον άνθρωπο ο οποίος οραματίστηκε εμπνεύστηκε και με πολλές δυσκολίες πραγματοποίησε τον πρώτο αγώνα το 2014 για να γνωρίσουν οι αθλητές και όλοι τον τόπο της τα Τζουμέρκα και ειδικότερα τον τόπο καταγωγής της, τον τόπο που αγάπησε τα Θεοδώριανα Άρτας.

Για την ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΩΤΗ

Τόπος διεξαγωγής: Θεοδώριανα Άρτας

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: πλατεία Θεοδωριάνων

Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ. 10 χλμ και 22 χλμ

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων.

Ο αγώνας αποτελεί κριτήριο για την συμμετοχή αθλητών στον Χ. Ενιπέα 2023 και τον Olympus Marathon 2024».