Στην Ευρυτανία την Κυριακή 12/5 το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινού τρεξίματος

 Runbeat Team   10:27 09-05-2024  

Στην Ευρυτανία την Κυριακή 12/5 το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινού τρεξίματος


Στην Ευρυτανία θα φιλοξενηθεί την προσεχή Κυριακή 12 Μαΐου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινού τρεξίματος, το οποίο διοργανώνει ο σύλλογος «Ε4 – Το πάνα βρέχει» με τη συνδιοργάνωση του ΣΕΓΑΣ, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Καρπενησίου.

Οι αγώνες θα κινηθεί στα μονοπάτια του Evrytania Trail Race, ενώ οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι οι εγγραφές θα κλείσουν σήμερα Πέμπτη 9/5 στις 23:59 (οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν ΕΔΩ). Η αφετηρία και ο τερματισμός του αγώνα θα πραγματοποιηθούν στη Δομνίστα, ενώ ο αγώνας των 46χλμ θα ξεκινήσει στις 8π.μ. και αυτός των 20χλμ στις 10π.μ.

 

Στους αγώνες, πέραν των επαγγελματιών δρομέων ορεινού τρεξίματος, αφορούν και ερασιτέχνες.

Όπως ενημέρωσαν επίσης οι διοργανωτές, «τα νούμερα των αθλητών θα δίνονται στο δημοτικό σχολείο, 200μ από την κεντρική πλατεία της Δομνίστας, το Σάββατο 17:00-20:00 και την Κυριακή 07:00-09:30

- Χρονικό όριο τερματισμού για τα 46Κ είναι οι 10 ώρες και για τα 20Κ οι 4 ώρες

- Σε όλους τους σταθμούς οι διατροφικές ανάγκες των αθλητών θα καλύπτονται πλήρως. Επίσης, δε θα δίνονται μπουκάλια με νερό. Υποχρεωτικά όλοι οι αθλητές, πρέπει να έχουν μαζί τους φλασκί ή μπουκαλάκι για να τους τα γεμίζουν οι εθελοντές στους σταθμούς!

- Εθελοντές, ομάδες διάσωσης, ΕΚΑΒ & Αστυνομία θα συνδράμουν για την κάλυψη των αναγκών των αθλητών

Live the myth of race!!!

Σας ευχόμαστε καλό αγώνα & Υγιή τερματισμό στην πανέμορφη Ευρυτανία».