Στάδιο Ελευθερίας: Απέκτησε υπερσύγχρονο foto finish, ενώ ξεκινούν οι εργασίες αντικατάστασης του ταρτάν

 Runbeat Team   14:27 23-06-2023  

Στάδιο Ελευθερίας: Απέκτησε υπερσύγχρονο foto finish, ενώ ξεκινούν οι εργασίες αντικατάστασης του ταρτάν


Διπλή είναι η χαρά για τους φίλους του κλασικού αθλητισμού στο Ηράκλειο της Κρήτης καθώς αφενός ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την αντικατάσταση του κατεστραμμένου ταρτάν στο Στάδιο Ελευθερίας και αφετέρου αποκτήθηκε ένα από τα πιο σύγχρονα foto finish.

Όπως έκανε γνωστό η διοικούσα επιτροπή του ΕΑΚΗ αποκτήθηκε ένα από τα πιο σύγχρονα foto finish ικανοποιώντας ουσιαστικά ένα πάγιο αίτημα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

 

«Μεγάλες στιγμές στο Στάδιο Ελευθερίας, μεγάλες στιγμές για τον κλασικό αθλητισμό και αυτούς που δίνουν τα αποτελέσματα των επιδόσεων των αθλητών. Η Διοίκηση του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης μας το ζήτησε, ο Σύνδεσμος Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Ηρακλείου συναίνεσαν και εμείς ως Διοίκηση του ΕΑΚΗ φροντίσαμε και για αυτό να το κάνουμε πράξη. Έτσι λοιπόν είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε την απόκτηση του καλύτερου και πλέον σύγχρονου foto finish της εταιρείας TimeTronics. Ένα πλήρες σύστημα το οποίο όμοιο του πιθανά να μην υπάρχει σε άλλη εγκατάσταση. Παράλληλα αποκτήσαμε ένα ηλεκτρονικό σύστημα εκκίνησης και ένα ηλεκτρονικό πίνακα αποτελεσμάτων polanik με ειδικό laptop».

Την παραλαβή από την εταιρία Euroathletic έκανε ο Πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός , με τον Πρόεδρο του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης Παναγιώτη Αντωνακάκη, τον τεχνικό σύμβουλο του ΣΕΓΑΣ Μάρκο Καλουδάκη, ενώ το «παρών» έδωσαν και ο Διευθυντής του ΕΑΚΗ και πρώην Πρόεδρος των κριτών Κώστας Σακαράκης και η Υπεύθυνη του Σταδίου Ελευθερίας Ζωή Αδαμάκη.

Όσον αφορά στο ταρτάν του σταδίου που καταστράφηκε μόλις λίγους μήνες μετά την τοποθέτησή του, το ΕΑΚΗ αναφέρει στην ενημέρωσή του: «Ολοκληρώθηκε και επίσημα από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς η παραλαβή του κατεστραμμένου ταρτάν και ήδη προχωράμε στην αντικατάσταση του από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες του διαγωνισμού, οι οποίοι εντός των επόμενων ημερών θα κληθούν από τεχνική υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού».

Στάδιο Ελευθερίας: Απέκτησε υπερσύγχρονο foto finish, ενώ ξεκινούν οι εργασίες αντικατάστασης του ταρτάν runbeat.gr