SLOBERGEN Trail: Εγκατέλειψαν «Greek Trinity» και «Greek Mountain Runners» στον αγώνα 512χλμ

 Runbeat Team   12:15 13-07-2023  

SLOBERGEN Trail: Εγκατέλειψαν «Greek Trinity» και «Greek Mountain Runners» στον αγώνα 512χλμ


Σε εξέλιξη παραμένει το SLOBERGEN Trail απόστασης 512 χιλιομέτρων και θετικής υψομετρικής 18.000 μέτρων που ξεκίνησε στις 6/7 από το Όσλο και υπολογίζεται ότι θα ολοκληρωθεί στις 15/7 με τον τερματισμό στο Μπέργκεν.

Στον εξαιρετικά δύσκολο και απαιτητικό αγώνα συμμετείχαν και δύο ελληνικές ομάδες και συγκεκριμένα η «Greek Trinity» αποτελούμενη από τους Γιάννη Ιωάννου, Μιχάλη Παπαδόπουλο και Νεόφυτο Παπαδόπουλο και οι «Greek Mountain Runners» αποτελούμενη από τους Γιάννη Μπάγιο, Θανάση Μίχα και Κώστα Μάγγο.

 

Ο αγώνας επεφύλαξε αρκετά απρόοπτα με δυνατή βροχή, σαθρό υπέδαφος, αναγκαστικές αλλαγές λόγω της υπερχείλισης ποταμών, ενώ η εξωτερική βοήθεια ήταν ανύπαρκτη όπως και η σηματοδότηση.

Από τις 15 ομάδες που ξεκίνησαν αυτή τη στιγμή συνεχίζουν μόλις έξι. Πρωτοπόροι είναι οι Τσέχοι που έχουν περάσει το 473ο χιλιόμετρο.

Όσον αφορά στις ελληνικές ομάδες έχουν εγκαταλείψει και οι δύο. Η «Greek Trinity» αποφάσισε μετά το 270ο χιλιόμετρο να αφήσει τον αγώνα και οι «Mountain Runners» μετά το 356ο χιλιόμετρο.

Μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία των ομάδων που συνεχίζουν ΕΔΩ