Σιλέσια 2023: Αρχηγός της Ελληνικής ομάδας ο Τσιάμης (Vid)

 Runbeat Team   13:08 23-06-2023  

Σιλέσια 2023: Αρχηγός της Ελληνικής ομάδας ο Τσιάμης (Vid)


Ο Δημήτρης Τσιάμης ορίστηκε αρχηγός της Ελληνικής αποστολής του στίβου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ομάδων που βρίσκεται σε εξέλιξη, με τα υπόλοιπα μέλη να τον χειροκροτούν. Όπως αναφέρει η ενημέρωση του ΣΕΓΑΣ:

«Η στιγμή όπου τα μέλη της εθνικής ομάδας καλούνται να λειτουργήσουν ως ένα σύνολο, προκειμένου να ανταποκριθούν σε ένα έναν συγκεκριμένο στόχο έφτασε.

 

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων, το οποίο ξεκινάει σήμερα, είναι η διοργάνωση, που φέρνει και φέτος κοντά παλιούς και νεότερους και που δίνει την ευκαιρία σε μια μεγάλη μερίδα αθλητών και αθλητριών να ζήσουν μια διοργάνωση που όμοια τους δεν συμμετείχαν στο παρελθόν.

Το βράδυ της Παρασκευής, όπως συνηθίζεται πριν από κάθε μεγάλη διοργάνωση ο τεχνικός διευθυντής, Χρήστος Μελετογλου συγκέντρωσε τα μέλη της ομάδας για να τους μιλήσει για τεχνικά θέματα και να τους εμψυχώσει ενόψει της έναρξης των αγώνων. Στους αθλητές μίλησε και ο ο αρχηγός αποστολής Γιάννης Λιούμπας, ο οποίος αφού μετέφερε τις ευχές της προέδρου, Σοφία Σακοράφα, και του διοικητικού συμβουλίου, παρότρυνε τα παιδιά να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να προσπαθήσουν για το καλύτερο.

 

Η συνάντηση έκλεισε με επευφημίες και χειροκροτήματα για τον Δημήτρη Τσιάμη. Ο έμπειρος αθλητής ορίστηκε ως άτυπος αρχηγός της ομάδας για τη διοργάνωση, ως εκείνος που θα δώσει το σύνθημα ενόψει της δύσκολης μάχης που θα ακολουθήσει μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο τριπλούν μετέχει για όγδοη φορά στη διοργάνωση και με την εμπειρία του, αποτελεί κίνητρο για τους νέους αθλητές τους οποίους βρίσκεται κοντά και στηρίζει. Ο αθλητής κέρδισε δικαίως το δυνατό χειροκρότημα των συναθλητών του, που αποτελεί τη μεγαλύτερη επιβράβευση για εκείνον. “Να δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Σκεφτόμαστε ομαδικά και προχωράμε”, είπε μεταξύ άλλων ο Τσιάμης.

Η εθνική μας ομάδα μετέχει στην Α΄ κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων με τη συμμετοχή 16 αποστολών».