Σε Μάνδρα και Ρέντη για τη δημιουργία νέων προπονητικών κέντρων η Σακοράφα

 Runbeat Team   11:20 25-02-2024  

Σε Μάνδρα και Ρέντη για τη δημιουργία νέων προπονητικών κέντρων η Σακοράφα


Την έλλειψη κατάλληλων αθλητικών χώρων στην Αττική, τόσο για προπόνηση, όσο και για τη διοργάνωση αγώνων προσπαθεί να καλύψει με συντονισμένες ενέργειες η διοίκηση του ΣΕΓΑΣ.

Την εβδομάδα που μας πέρασε, αντιπροσωπεία του ΣΕΓΑΣ, με επικεφαλής την πρόεδρο Σοφία Σακοράφα, επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Μάνδρας – Ειδυλλίας, Αρμόδιο Δρίκο – σε συνέχεια της συνάντησής τους στα γραφεία της ομοσπονδίας στις 12 Φεβρουαρίου – με αντικείμενο την προοπτική δημιουργίας ενός ολοκαίνουργιου προπονητικού κέντρου στην περιοχή.

 

Η κ. Σακοράφα, μαζί με τον Β’ αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Ιάκωβο Πετσούλα και τους τεχνικούς της ομοσπονδίας διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι ότι η έκταση που πρότεινε ο Δήμαρχος πληροί τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία ενός σύγχρονου προπονητικού κέντρο, που θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες της Δυτικής Αττικής.

Εξάλλου, στο πλαίσιο της ίδιας κατεύθυνσης, η πρόεδρος Σοφία Σακοράφα, συνοδευόμενη από τεχνικό προσωπικό του ΣΕΓΑΣ, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Κώστα Μαραγκάκη.

Η περιοχή διαθέτει προπονητήριο 200 μέτρων, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθεί στίβος 400 μέτρων με έξι διαδρομές, κατάλληλος για τη διοργάνωση επίσημων αγώνων.

Και αυτή η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν στις απαραίτητες ενέργειες που θα οδηγήσουν στον σχεδιασμό και την ολοκλήρωση του έργου.