Πρώτη φορά στην κατηγορία masters ο Θ. Παγουνάδης – Τερμάτισε 3ος στην Ευρώπη!

 Runbeat Team   12:09 09-07-2023  

Πρώτη φορά στην κατηγορία masters ο Θ. Παγουνάδης – Τερμάτισε 3ος στην Ευρώπη!


Ο Θανάσης Παγουνάδης ανήκει από φέτος στην κατηγορία masters, καθώς έχει «πατήσει» τα 35 χρόνια ζωής. Αυτό σημαίνει πως πλέον έχει τη δυνατότητα να λάβει μέρος και στις διοργανώσεις των βετεράνων, κυνηγώντας νέες διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έτσι, ο Έλληνας trail runner επέλεξε να αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ορεινού δρόμου βετεράνων, ανήκοντας στην κατηγορία Μ35.

 

Ο έμπειρος αθλητής ταξίδεψε στο πανέμορφο Adelboden της Ελβετίας, όπου έτρεξε στον αγώνα των 36 χιλιομέτρων, ενώ υπήρχε και ένας αγώνας vertical 8 χιλιομέτρων. Ο Θανάσης Παγουνάδης ήταν εξαιρετικός σε ακόμα έναν αγώνα, τερματίζοντας στην 4η θέση της γενικής κατάταξης του αγώνα και τρίτος στην κατηγορία Μ35, παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 3:20:07.

Πρώτη φορά στην κατηγορία masters ο Θ. Παγουνάδης – Τερμάτισε 3ος στην Ευρώπη! runbeat.gr

«Ήταν πραγματικά αξιοθαύμαστο να βλέπεις αθλητές ακόμα και στην μεγαλύτερη κατηγορία Μ75! Να έχουν το πάθος, το κουράγιο και την επιμονή ακόμα και σε αυτή την ηλικία να τρέχουν, προσπαθώντας να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό… Ευχαριστώ τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου ώστε να μπορέσω να ζήσω αυτή την εμπειρία και να φέρω αυτό το αποτέλεσμα!» ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του ο Έλληνας αθλητής.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της διοργάνωσης πατώντας εδώ.