Πρόσωπο του μήνα Μαΐου και πανευτυχής η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου

 Runbeat Team   13:36 12-06-2023  

Πρόσωπο του μήνα Μαΐου και πανευτυχής η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου


Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου αναδείχθηκε το “Πρόσωπο του μήνα” για τον Μάιο στην ψηφοφορία που έγινε στα social media της ομοσπονδίας.

Η 20χρονη σπρίντερ έχει ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν, καθώς τον περασμένο Μάιο είχε ισοφαρίσει το Πανελλήνιο ρεκόρ Κ23 στα 200 μ. με 23.18. Στις Σέρρες βέβαια στους Εαρινούς αγώνες (10-11/6) η αθλήτρια που προπονείται με την Κατερίνα Αλεξοπούλου βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ στα 100 μ. (11.21) και κατέρριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μ. (22.94) και έγινε η τέταρτη ταχύτερη όλων των εποχών στην Ελλάδα.

 

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με στηρίζει», είπε η Εμμανουηλίδου σχετικά με την ανάδειξη της σε “πρόσωπο του μήνα” και συνέχισε αναφερόμενη στις πρόσφατες επιδόσεις της: «Είμαι πολύ χαρούμενη με τις κούρσες στις Σέρρες. Χαίρομαι πολύ που θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων. Θα τα δώσω όλα όπως κάθε φορά».

Μεγάλος στόχος της χρονιάς για την Πολυνίκη Εμμανουηλίδου είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 που θα γίνει στο Εσπού της Φιλανδίας. «Αν κάνω τις ίδιες επιδόσεις στη Φιλανδία τότε θα έχουμε ελπίδες για δύο μετάλλια», είπε η Εμμανουηλίδου που θα αγωνιστεί σε 100μ. και 200μ. και συνέχισε: «Αυτός είναι ο αγώνας στόχος της χρονιάς, για αυτόν τον αγώνα προετοιμαζόμαστε και περιμένουμε να βγουν καλοί χρόνοι».