Προσγειώθηκαν στην ωμή πραγματικότητα της Ελλάδας οι πρωταθλητές στίβου (pics, vid)

 Runbeat Team   13:17 29-08-2023  

Προσγειώθηκαν στην ωμή πραγματικότητα της Ελλάδας οι πρωταθλητές στίβου (pics, vid)


Στην ωμή πραγματικότητα της Ελλάδας προσγειώθηκαν οι Έλληνες αθλητές στίβου μετά τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Την αντίθεση των εγκαταστάσεων και των συνθηκών με τις οποίες προπονούνται οι αθλητές και οι αθλήτριες στην Ελλάδα σε σχέση με το εξωτερικό παρουσίασε με τον καλύτερο τρόπο ο Κωστής Παπαμαρκάκης. Ο Χανιώτης προπονητής ρίψεων ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στα social media μία φωτογραφία από το χωράφι που προπονούνται οι αθλητές του στα Χανιά και το συνέκρινε με τις εγκαταστάσεις στην πόλη Σόμπατχεϊ της Ουγγαρίας, όπου πραγματοποίησαν το τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους οι Έλληνες σφυροβόλοι πριν τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο.

 

«Επιστροφή στην σκληρή πραγματικότητα των Χανίων μετά από την περιπλάνηση μας για ένα μήνα στους χώρους προπόνησης της Ουγγαρίας....Ευρώπη δε θα γίνουμε ποτέ...δεν έχουμε καμία ελπίδα...», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κωστής Παπαμαρκάκης, ενώ σχολιάζοντας την ανάρτησή του, ο Μιχάλης Αναστασάκης, που ήταν 10ος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, παρουσίασε ένα βίντεο με την τραγική εικόνα που παρουσιάζει και το προπονητήριο σφυροβολίας στον Άγιο Κοσμά στην Αθήνα.

Κατά τα άλλα οι Έλληνες αθλητές και οι Ελληνίδες αθλήτριες πρέπει να είναι υπόλογοι γιατί δεν απέδωσαν τα… αναμενόμενα. Μάλλον που θα πρέπει να αναζητήσει κανείς από πού πηγάζουν τόση δύναμη και καταφέρνουν να διατηρούνται την ελίτ του παγκόσμιου στίβου…  

Το προπονητήριο των Χανίων σήμερα


Και ο χώρος που προπονούνταν στην Ουγγαρία