Προπονητικό καμπ ρίψεων το τριήμερο 13-15 Μαΐου στην Τρίπολη

 Runbeat Team   8:56 04-05-2022  

Προπονητικό καμπ ρίψεων το τριήμερο 13-15 Μαΐου στην Τρίπολη


Η Τρίπολη θα φιλοξενήσει το επόμενο προπονητικό καμπ του ΣΕΓΑΣ που αυτή τη φορά αφορά τους ρίπτες. Όπως έκανε γνωστό η Ομοσπονδία, το τριήμερο 13-15 Μαΐου αθλητές και αθλήτριες θα βρεθούν στην πόλη της Τρίπολης προκειμένου να έχουν κοινές παραστάσεις, λίγο πριν την έναρξη των θερινών αγώνων, ενώ παράλληλα θα αγωνιστούν και στο "Φεστιβάλ Ρίψεων" που έχει προγραμματιστεί.

 

Η ενημέρωση αναφέρει: «Στη διάρκεια της προπονητικής συγκέντρωσης, οι περίπου 30 αθλητές και αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν κοινές προπονήσεις και παράλληλα να συζητήσουν τον προγραμματισμό για τους αγώνες στόχους της χρονιάς. Στο καμπ θα πάρουν μέρος και δέκα Κύπριοι αθλητές και αθλήτριες, στο πλαίσιο της εξαιρετικής συνεργασίας, που έχει η ομοσπονδία μας με την αντίστοιχη κυπριακή.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ στη διάρκεια της χθεσινής του συνεδρίασης, ενέκρινε ομόφωνα την κάλυψη των εξόδων που αφορούν στο καμπ που διοργανώνει ο τομέας ρίψεων.

Αυτό είναι το δεύτερο καμπ που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ στην Πελοπόννησο, αφού πριν λίγες ημέρες έγινε με μεγάλη επιτυχία το καμπ αλμάτων στην Καλαμάτα και για το οποίο το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ είχε εγκρίνει ομόφωνα την κάλυψη ποσού για την διαμονή και διατροφή περίπου 30 αθλητών και αθλητριών απ' όλη τη χώρα.

Η Επιτροπή Υψηλού Αθλητισμού της Ομοσπονδίας επενδύει στα προπονητικά καμπ, μέσα από τα οποία ευελπιστεί να πετύχει την βελτίωση των αθλητών όλων των ηλικιακών κατηγοριών».