Πανελλήνιο Κ20: «Χρυσή» στα 100μ. η Βεατρίκη Ντούγκου!

 Runbeat Team   19:56 16-09-2023  

Πανελλήνιο Κ20: «Χρυσή» στα 100μ. η Βεατρίκη Ντούγκου!


Η Βεατρίκη Ντούγκου (ΑΣ Ρήγας) μετά την επικράτηση της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18, τον Ιούλιο στο ίδιο στάδιο, αναδείχθηκε νικήτρια και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 της Πάτρας με 12.20 (0,0).

 

Η νεαρή αθλήτρια του Λάζαρου Τοσίδη έφυγε από την αρχή δυνατά και δεν επέτρεψε στις αντιπάλους της να την απειλήσουν. Η Ντούγκου παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου ήρθε αρκετά φρέσκια από τη συμμετοχή της στον περασμένο μήνα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και πλησίασε το ατομικό της 12.14.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Μελίνα – Θεοδώρα Ζαγορίτη (ΓΣ Γλυφάδας) με 12.28 και νέο ατομικό ρεκόρ και το χάλκινο η εμποδίστρια Μάρθα Νεαμονίτη (ΑΣ Ολυμπιάδα Χίου) που επέλεξε να αγωνιστεί στα 100 μ. τερμάτισε σε 12.59.

“Είμαι πολύ ικανοποιημένη από τη γενικότερη παρουσία στη σεζόν. Ίσως περίμενα κάτι παραπάνω στον ανοιχτό, ωστόσο κρατάω όλες τις θετικές εμπειρίες και συνεχίζω για το μέλλον. Η παρουσία μου στους αγώνες με την εθνική ομάδα μου έμαθαν πολλά, ανάμεσα σε αυτό να ελέγχω το άγχος μου. Η επόμενη χρονιά είναι αρκετά δύσκολη καθώς θέλω να αφοσιωθώ και στο διάβασμα μου με στόχο την ιατρική. Παρόλα αυτά πιστεύω με σωστό προγραμματισμό όλα μπορούν να συνδυαστούν”, είπε η νεαρή, που αύριο θα τρέξει και 200 μέτρα.

Η Μεντζελοπούλου νικήτρια στα εμπόδια με ατομικό ρεκόρ

Η Παναγιώτα Μεντζελοπούλου (ΑΣ Αιγίου Αθηνόδωρος) ήταν πρώτη στα 100 μ. εμπ. με 14.40 επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ. Η Μάρθα Νεαμονίτη (ΑΣ Ολυμπιάδα Χίου) ήταν δεύτερη με 14.49 και η Αλκυόνη Ζαρόκωστα (Αμεινίας Μεσογείων) τρίτη με 14.78.