Ορεινοί Αγώνες Καβουσίου: Ανακοίνωσαν νέα ημερομηνία του αγώνα και λίγες ώρες αργότερα το πήραν πίσω

 Runbeat Team   10:35 17-06-2022  

Ορεινοί Αγώνες Καβουσίου: Ανακοίνωσαν νέα ημερομηνία του αγώνα και λίγες ώρες αργότερα το πήραν πίσω


Σα να μην τα λένε καλά οι διοργανωτές των Ορεινών Αγώνων Καβουσίου, οι οποίοι φαίνεται ότι εμπαίζουν όσους είχαν δηλώσει συμμετοχή στον αγώνα των 21,5χλμ που είχε προγραμματιστεί για τις 29/5.

Τη συγκεκριμένη ημερομηνία είχαν οριστεί να διεξαχθούν δυο αγώνες, ένας 21,5 χιλιομέτρων και ένας 8 χιλιομέτρων. Ωστόσο, επειδή αναμενόταν καύσωνας οι διοργανωτές αποφάσισαν να αναβάλουν τον μεγάλο αγώνα (λεπτομέρειες ΕΔΩ). Έκτοτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα ενημέρωναν ότι ο αγώνας των 21,5χλμ θα οριζόταν σε νέα ημερομηνία. Χθες το βράδυ, λοιπόν, υπήρξε μία ανακοίνωση, η οποία ανέφερε τα εξής: «Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η ημερομηνία διεξαγωγής του ακυρωθέντα αγώνα των 21.5χλμ θα γίνει την Κυριακή 19 Ιουνίου».

Προφανώς υπήρξε ξεσηκωμός καθώς η ανακοίνωση ήρθε μόλις τρεις ημέρες πριν τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα κι έτσι τρεις ώρες αργότερα υπήρξε νέα ανακοίνωση που μιλούσε για πρωταπριλιάτικο αστείο και ότι την ερχόμενη Κυριακή απλά θα αποφασιστεί ποια ημέρα του Οκτώβρη θα διεξαχθεί ο αγώνας των 21,5χλμ!

Δείτε και κρίνετε…