Ο πρώτος Κρητικός υποψήφιος για τις εκλογές του ΣΕΓΑΣ

 Runbeat Team   23:15 01-02-2021  

Ο πρώτος Κρητικός υποψήφιος για τις εκλογές του ΣΕΓΑΣ


Την υποψηφιότητά του με την ομάδα "Αναγέννηση" της Τασούλας Κελεσίδου, ενόψει των εκλογών του ΣΕΓΑΣ, ανακοίνωσε ο Κώστας Διαλυνάς.

Ο ίδιος ανταποκρίθηκε, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, στο κάλεσμα της Τασούλας Κελεσίδου, η οποία διεκδικεί την διοικητική ηγεσία του ΣΕΓΑΣ στις εκλογές της 20ης Μαρτίου. Να σημειωθεί παράλληλα πως ο ίδιος έχει διατελέσει ειδικός σύμβουλος του Γιάννη Κουράκη στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, ενώ έχει θητεία και στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Όπως αναφέρει μάλιστα ο ίδιος στην ανακοίνωσή του: "Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Τασούλας Κελεσίδου και των άλλων μεγάλων πρωταθλητών μας που συμπορεύονται μαζί της, σε συνεργασία με αθλητικά στελέχη και νέους παράγοντες με ήθος, αγάπη και όραμα για τον Κλασικό Αθλητισμό συστρατεύομαι στην προσπάθεια τους για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού.

Εδώ και χρόνια παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στον Κλασικό Αθλητισμό και από όποια θέση ευθύνης υπηρέτησα προσπαθούσα να είμαι αρωγός στις ανάγκες σωματείων, παραγόντων, αθλητών και προπονητών του Στίβου.

Τώρα ήρθε η ώρα να μεταφέρω τις γνώσεις μου, τις προτάσεις για τα προβλήματα σας, αλλά και την κριτική σας στο νέο Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ.

Αξίζει να δοθούν ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους!

Κώστας Διαλυνάς"

Ποιος είναι ο Κώστας Διαλυνάς

Γεννημένος στις 16 Δεκεμβρίου 1961, ο Κώστας Διαλυνάς είναι γέννημα-θρέμμα Κρητικός. Από πολύ μικρός βρέθηκε στον αθλητισμό και υπήρξε αθλητής στίβου. Απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ, είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, αλλά και κριτής στίβου.

Έχει διατελέσει σύμβουλος του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Κουράκη, καθώς επίσης και συνεργάτης του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Δημήτρη Σαρρή σε θέματα στρατιωτικού αθλητισμού, σχολικού αθλητισμού και μαζικών προγραμμάτων.

Υπήρξε επί σειρά ετών μέλος της Εθνικής Επιτροπής Σχολικού Αθλητισμού (ΕΣΑΘ), καθώς επίσης και πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής στήριξης προγραμμάτων μαζικής άθλησης και ανάδειξης ταλέντων της ΓΓΑ.

Ήταν στέλεχος της οργανωτικής ομάδας για το τουρνουά ποδοσφαίρου των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην πόλη του Ηρακλείου. Διετέλεσε επίσης πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής ποδηλασίας Κρήτης.