Ο Μ. Τεντόγλου παρέδωσε τα πολυσυζητημένα παπούτσια του στη Ν. Ξάνθου για να στηριχθούν σεισμόπληκτα παιδιά στην Τουρκία (Pics)

 Runbeat Team   15:16 26-03-2023  

Ο Μ. Τεντόγλου παρέδωσε τα πολυσυζητημένα παπούτσια του στη Ν. Ξάνθου για να στηριχθούν σεισμόπληκτα παιδιά στην Τουρκία (Pics)


Η πρώην Ολυμπιονίκης, Νίκη Ξάνθου, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση της ιδέας που είχαν ο Γιώργος Πομάσκι και ο Μίλτος Τεντόγλου να βοηθήσουν τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία, αφού ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του ομοσπονδιακού προπονητή να δημοπρατήσει τα παπούτσια του Έλληνα πρωταθλητή από το μίτινγκ του Τορούν, όπου σημείωσε 8,40 μ. κι έπειτα ακυρώθηκε, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για σεισμόπληκτα παιδιά.

 

Θυμίζουμε ότι η Ξάνθου επικοινώνησε άμεσα με τον πρώην προπονητή της και τον ενημέρωσε πως ενδιαφέρεται να αγοράσει τα παπούτσια του Μίλτου, ώστε να ενισχυθούν οικονομικά παιδιά από τις σεισμόπληκτες περιοχές στην Τουρκία. Ο Μίλτος Τεντόγλου παρέδωσε τα πολυσυζητημένα παπούτσια του στη Νίκη Ξάνθου, με τον Γιώργο Πομάσκι να δίνει επίσης το «παρών».

«Μίλτος Τεντόγλου! Είναι τιμή μου που απέκτησα τα πολυσυζητημένα παπούτσια σου. Η πρωτοβουλία σου αυτή δείχνει ότι εκτός από τεράστιος αθλητής είσαι και υπέροχος άνθρωπος!» ανέφερε σε ανάρτησή της η Νίκη Ξάνθου.