Mo Farah: «Μπορεί να είμαι προπονητής στο Παρίσι το 2024»

 Runbeat Team   18:04 23-10-2021  

Mo Farah: «Μπορεί να είμαι προπονητής στο Παρίσι το 2024»


Ο τέσσερις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης Mo Farah, ίσως να άφησε να εννοηθεί πως έχει ήδη λάβει μέρος στους τελευταίους του Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς τόνισε πως η διοργάνωση του 2024 στο Παρίσι μπορεί να είναι πολύ «μακριά» για τον ίδιο. O Mo Farah μίλησε στο Mirror Sport, αναφέροντας πως «Μπορεί να με δείτε ως προπονητή να ενθαρρύνω κάποιον αθλητή στο Παρίσι το 2024».

 

Ο θρυλικός Βρετανός δρομέας είπε πως μετά την αποτυχία του να προκριθεί στο Τόκιο το καλοκαίρι, η πιθανότητα να βρεθεί στο Παρίσι είναι μεγάλη, αλλά από άλλο… πόστο. Στα 38 του σήμερα, ο Mo Farah έχει καταφέρει να είναι ένας από τους κορυφαίους αθλητές παγκοσμίως, με παγκόσμιους, αλλά και Ολυμπιακούς τίτλους.

«Ποιος ξέρει, υπάρχουν ακόμα μερικές μεγάλες διοργανώσεις μέσα στο 2022. Επιστρέφω σιγά σιγά σε κανονικές προπονήσεις και δουλεύω σκληρά για να επανέλθω σε φόρμα. Το πιο σημαντικό είναι αυτό για εμένα, να φέρω τον εαυτό μου σε καλή φόρμα», είπε μεταξύ άλλων ο Βρετανός, αφήνοντας ουσιαστικά ανοικτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μέσα στα επόμενα χρόνια.