Μετατέθηκε για τις 10/09 ο αγώνας 5Hours, άνοιξαν οι εγγραφές

 Runbeat Team   10:44 30-07-2022  

Μετατέθηκε για τις 10/09 ο αγώνας 5Hours, άνοιξαν οι εγγραφές


Την απόφαση να αλλάξουν την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα 5hours πήραν οι διοργανωτές. Έτσι αντί για τις 17 Σεπτεμβρίου που είχε αρχικά οριστεί μετατέθηκε για μία εβδομάδα νωρίτερα, δηλαδή για το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο αγώνας των 53 χιλιομέτρων είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Θεοφάνη- Ερμή, ο οποίος χάθηκε άδικα στις 30 Ιανουαρίου 2022 στα Τζουμέρκα.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«H ΑΜΚΕ με τον διακριτικό τίτλο «ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΕΡΜΗΣ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ» ανακοινώνει ότι, για λόγους εύρυθμης λειτουργίας και διευκόλυνσης των διαδικασιών που αφορούν τους αθλητές, μεταφέρει τον προκηρυγμένο αγώνα (αγώνα/εκδήλωση) 5hours μία εβδομάδα νωρίτερα, πάντα στον ίδιο χώρο (Ιωάννινα) και με όλες τις διαδικασίες μεταφερμένες κατά 1 εβδομάδα αντίστοιχα.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στην πλατεία Ιωαννίνων το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022 στις 07.00 το πρωί.

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει και μπορείτε πλέον να δηλώσετε τη συμμετοχή σας με όποιο τρόπο επιθυμείτε, είτε ως αθλητής είτε ως εθελοντής.

Στην ιστοσελίδα www.5hours.gr θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Η διαδρομή θα ξεκινήσει από τα Ιωάννινα και θα τερματίσει στην Άγναντα, είναι όλη ασφάλτινη, έχει μήκος 53 χλμ και θετική υψομετρική διαφορά 1.140 μέτρα.

Για όσους ενδιαφέρονται θα υπάρχει και Virtual race μέχρι 10 μέρες πριν την διεξαγωγή του μαζικού αγώνα.

Ο άδικος χαμός του Θεοφάνη-Ερμή ανέδειξε με απόλυτο τρόπο τα τεράστια κενά που υπάρχουν στην επείγουσα εναέρια προστασία της ζωής στη χώρα μας για αυτό και σας προσκαλούμε όλους να βοηθήσετε ώστε να αλλάξουμε αυτήν την κατάσταση. Είναι τόσο κρίμα να χάνονται έτσι άδικα ανθρώπινες ζωές.

Η Οργανωτική επιτροπή»