Με σημαντικούς αθλητές ο 13ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα–Τρίκαλα!

 Runbeat Team   13:40 11-03-2022  

Με σημαντικούς αθλητές ο 13ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα–Τρίκαλα!


Οι εγγραφές του 13ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Καλαμπάκα–Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος» έκλεισαν στις 2 Μαρτίου, με τον αγώνα να είναι προγραμματισμένος για τις 13 Μαρτίου, δηλαδή την ερχόμενη Κυριακή.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι ο αγώνας θα γίνει κανονικά, και μεταξύ άλλων θα λάβουν μέρος κορυφαίοι Έλληνες αθλητές όπως ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος, ο Κώστας Σταμούλης, η Σόνια Τσεκίνι, η Αναστασία Μαρινάκου και ο Μάριος Αναγνώστου.

Τα μεγάλα ονόματα θα λάβουν μέρος στον ημιμαραθώνιο και στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων, με το ενδιαφέρον να είναι πολύ μεγάλο!

 

Η ενημέρωση των διοργανωτών αναφέρει: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους δεκάδες εκατοντάδες αθλητές για την εγγραφή τους στον αγώνα μας και την στήριξη τους για ακόμα μια φορά εδραιώνοντας τον ως έναν από τους κορυφαίους της χώρας μας!

Να διαβεβαιώσουμε όλους μας ότι ο αγώνας μας θα γίνει κανονικά! Εξοπλιστείτε με σκούφια γάντια και πολύ πολύ όρεξη! Θα θέλαμε όμως ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε και τους παρακάτω αθλητές εγνωσμένης αξίας, κατόχους πανελληνίων ρεκόρ, νικητές πολλών αγώνων μεταξύ και του δικού μας, που έχουν δηλώσει συμμετοχή αναβαθμίζοντας και το αγωνιστικό επίπεδο του αγώνα μας!

Να ευχαριστήσουμε λοιπόν τους: Γκελαούζο Κωνσταντίνο, Παρμάκη Μιχάλη, Αναγνώστου Θεόδωρο, Καραβίδα Γεώργιο, Σταμούλη Κωνσταντίνο, Παπαδημητρίου Αντώνιο, Μπαρμπαγιάννη Αθανάσιο, Χατζηϊωάννου Μιχάλη, Κρέκα Ιωάννη, Mateusz Madziar, Πλακετά Κοσμά, Λεοντιάδου Στεφανία, Τσεκίνη Σόνια, Καραγεωργάκη Βασιλική, Κωνσταντινοπούλου Βασιλική, Παναγιωτοπούλου Ισμήνη και για τα 5 χλμ τον Αναγνώστου Μάριο, την Αναστασία Μαρινάκου, τον Σταμούλη Νικόλαο και την Ντίνα Μαργαρίτα! Σας περιμένουμε όλους!»