Με πολλές συμμετοχές και επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 5ος Κραυξίδειος Αγώνας δρόμου – Τα αποτελέσματα

 Runbeat Team   21:39 15-04-2024  

Με πολλές συμμετοχές και επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 5ος Κραυξίδειος Αγώνας δρόμου – Τα αποτελέσματα


Με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή αθλητών, αθλητριών και παιδιών, περισσότερων από κάθε προηγούμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκε ο 5ος Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου στον Κραννώνα του Δήμου Κιλελέρ. Εκατοντάδες αθλητές έτρεξαν για καλό σκοπό αφού όλα τα έσοδα του αγώνα δόθηκαν για τους σκοπούς και τις δράσεις της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας – Παράρτημα Λάρισας.

Τρεις διαδρομές έτρεξαν οι συμμετέχοντες. Η διαδρομή των 14 χλμ είναι κυκλική και οι αθλητές πέρασαν μέσα από το μοναδικό αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κραννώνας. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν δυο παράλληλες διαδρομές 5 χλμ και 1000 μέτρων για παιδιά.

Στον αγώνα των 14 χιλιομέτρων νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Γκουτζουρέλας με χρόνο 55:36, με τον Ιωάννη Δραγατσίκη να τερματίζει δεύτερος με 1:01:26. Τρίτος ήταν ο Πάνος Τζανάκας με 1:02:18. Από τις γυναίκες πρώτη ήταν η Θεωδανία Τζανάκα με 1:08:09, δεύτερη ήταν η Ιωάννα Τσιγαρα με 1:15:36, και τρίτη η Δήμητρα Μαλιαχοβα με 1:18:56.

 

Στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων νικητής αναδείχθηκε ο Βασίλης Κουσκουρίδας με 22:41, δεύτερος ήταν ο Άγγελος Τρουμπούκης με 22:49 και τρίτος ο Βασίλης Παρονοϊτης με 23:04. Στην πρώτη θέση ανάμεσα στις γυναίκες τερμάτισε η Αναστασία Χατζή με 28:01, δεύτερη τερμάτισε η Μαρία Παπαδημητρίου με 28:49 και τρίτη η Αθηνά Τραϊκου με 29:31.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το όλο εγχείρημα και τόνισε ο Δήμος Κιλελέρ και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Αθλητισμού θα είναι πάντοτε αρωγοί σε τέτοιες εκδηλώσεις. «Ο Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου κοινοποιεί το μήνυμα του «ευ αγωνίζεσθαι», αλλά και της διαρκούς αλληλεγγύης, του εθελοντισμού και προσφοράς στον πάσχοντα συνάνθρωπο» τόνισε. Συνεχάρη τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν στον αγώνα, τους διοργανωτές της εκδήλωσης, ιδιαίτερα την Τοπική Κοινότητα και το Σύλλογο Γυναικών Κραννώνα, τους εθελοντές και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία του αγώνα. Στάθηκε ιδιαίτερα στο φιλανθρωπικό σκέλος της εκδήλωσης τονίζοντας ότι όλα τα χρήματα από το συγκεκριμένο αγώνα θα διατεθούν στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία – Παράρτημα Λάρισας.

Τον 5ο Κραυξίδειο Αγώνα δρόμου συνδιοργάνωσαν, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Κιλελέρ, η Τοπική Κοινότητα Κραννώνα, ο Σύλλογος Γυναικών Κραννώνα και ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα πατώντας εδώ.