Μαστίχαθλον: Ο γιος Ιατρουδέλλης νίκησε τον πατέρα στα 5χλμ-Όλα όσα έγιναν στη Χίο

 Runbeat Team   14:11 17-07-2023  

Μαστίχαθλον: Ο γιος Ιατρουδέλλης νίκησε τον πατέρα στα 5χλμ-Όλα όσα έγιναν στη Χίο


Ένα πρωτότυπο και παράλληλα πολύ όμορφο περιστατικό συνέβη στο «Μαστίχαθλον» που πραγματοποιήθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο στη Χίο.

Πατέρας και γιος τερμάτισαν στις δυο πρώτες θέσεις κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου και φυσικά τις εντυπώσεις. Ο γιος ήταν ο μεγάλος νικητής και συγκεκριμένα ο Γιώργος Ιατρουδέλλης ήταν ο δρομέας που έκοψε το νήμα στα 5 χιλιόμετρα με χρόνο 13:57, ενώ ακολούθησε ο πατέρας του, Χαράλαμπος Ιατρουδέλλης με 15:09. Ήταν μία μοναδική στιγμή, την οποία ο πατέρας Ιατρουδέλλης σχολίασε ως εξής: «Όταν βγαίνεις δεύτερος σε έναν αγώνα, συνήθως είσαι "κάπως"...  Όταν είσαι όμως δεύτερος πίσω από το γιο σου, τότε το πράγμα αλλάζει...».


Την 3η θέση κατέκτησε ο Γιάννης Γαλάνης με χρόνο 18:14, ενώ την πρώτη τριάδα των γυναικών αποτέλεσαν οι Έφη Γιαλούρη με 20:55, Χρυσούλα Νεαμονίτη με 21:32 και Μαρκέλα Ποδιά με 22:41.

Στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων νικητής ήταν ο Κυριάκος Συμιριώτης με 31:36, δεύτερος ήταν ο Δημήτρης Κασάπης με 33:38 και τρίτος ο Δημήτρης Κοτρονάκης με 33:48.

 

Η Χάιδω Θώδη έκοψε το νήμα στις γυναίκες με χρόνο 40:49. Τη 2η θέση κατέκτησε η Liliya Fedyshyn με 43:44, ενώ ένα δευτερόλεπτο αργότερα (43:45) τερμάτισε 3η η Αριέττα Ποδαρά.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε και αγώνας τρίαθλου ατομικός και ομαδικός. Στον ατομικό, νικητής ήταν ο Παντελής Σαράντης, δεύτερος ήταν ο Γιώργος Βασιλάκης και τρίτος ο Δημήτρης Σιώπης.

Στο ομαδικό, την πρώτη θέση πανηγύρισαν οι Παπαλαιωνίδας Κ.-Τσουκαλοχωρίτης Α.-Ιατρουδέλλης Γ. Δεύτεροι ήταν οι Μαρίνος Ε.-Φακούδης Ι.-Ιατρουδέλλης Χ. και τρίτοι οι Σφικάκης-Γέμελος-Μονιούκα.

Τα αποτελέσματα