Ξεχώρισαν Παπαχρήστου, Τεντόγλου, Σπανουδάκη και Γάτου στα «Βεργώτεια»

 Runbeat Team   20:44 15-05-2021  

Ξεχώρισαν Παπαχρήστου, Τεντόγλου, Σπανουδάκη και Γάτου στα «Βεργώτεια»


Ο Μίλτος Τεντόγλου, η Ραφαέλα Σπανουδάκη, η Μαρία Γάτου και η Βούλα Παπαχρήστου είναι μεταξύ των αθλητών που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στα «Βεργώτεια 2021» στο Αργοστόλι και Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου «Ανδρέας Βεργωτής».

Στα 100 μέτρα ανδρών νικητής ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου με χρόνο 10.70. Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι, προχώρησε σε αποκατάσταση του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο από το Ευρωπαϊκό κλειστού κι ακόμη δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει τους αγώνες στο μήκος, όμως τα κατάφερε αρκετά καλά, παίρνοντας την πρώτη θέση.

 

Στα 100 μέτρα των γυναικών στο Διεθνές meeting της Κεφαλονιάς, νικήτρια αναδείχθηκε η Ραφαέλα Σπανουδάκη με χρόνο 11:43, με την Μαρία Γάτου να «έρχεται» δεύτερη με 11:55 και την Στέλλα Μιχαηλίδου τρίτη με 11.74.

Η Άρτεμις Αναστασίου σημείωσε ατομικό ρεκόρ κερδίζοντας στα 200 μέτρα με 23:75, ενώ και εδώ η Μαρία Γάτου κατέλαβε τη δεύτερη θέση με χρόνο 24:10.

Στο μήκος νικήτρια ήταν η Βούλα Παπαχρήστου, που ήταν εξ αρχής ένα εκ των φαβορί. Η Παπαχρήστου επικράτησε με 6,43 μ., με την Σπυριδούλα Καρύδη (6,41 μ.) και την Μαρία Στεφανοπούλου (6,01) να συμπληρώνουν την τριάδα.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Βεργώτεια 2021», ο Δήμαρχος του Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος βράβευσε την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης. Οι διοργανωτές τίμησαν ακόμη τον πρωταθλητή Ευρώπης Μίλτο Τεντόγλου, αλλά και τον προπονητή του, Γιώργο Πομάσκι.