Ξεκινάει αύριο ο άθλος του Κ. Βαρουχάκη που θα κολυμπήσει 55 χιλιόμετρα από τα Αντικύθηρα έως και την Κίσσαμο για καλό σκοπό!

 Runbeat Team   19:48 13-09-2023  

Ξεκινάει αύριο ο άθλος του Κ. Βαρουχάκη που θα κολυμπήσει 55 χιλιόμετρα από τα Αντικύθηρα έως και την Κίσσαμο για καλό σκοπό!


Έτοιμος για μία ακόμα μεγάλη πρόκληση είναι ο Κώστας Βαρουχάκης, ο οποίος θα κολυμπήσει 55 χιλιόμετρα από τα Αντικύθηρα έως και την Κίσσαμο για καλό σκοπό. Το εγχείρημά του θα γίνει 14 και 15 Σεπτεμβρίου με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για το ΕΕΕΕΚ Κισσάμου και μαζί του θα κολυμπήσει ο Παραολυμπιονίκης Νίκος Πατεράκης.

 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Ο Δήμος Κισσάμου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Φίλων του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κισσάμου ανακοινώνουν την συνδιοργάνωση της δράσης κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης «Αντικύθηρα – Κίσσαμος», που θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2023, με σκοπό την συλλογή χρημάτων για την στήριξη των αναγκών του ειδικού σχολείου.

Πρωταγωνιστής της δράσης θα είναι ο υπεραθλητής Βαρουχάκης Κώστας, ο οποίος θα κολυμπήσει 55 χιλιόμετρα από τα Αντικύθηρα έως την Κίσσαμο, ενώ μαζί του σε αυτή την προσπάθεια θα βρίσκεται και ο Κισσαμίτης παραολυμπιονίκης Πατεράκης Νίκος.

Η εκκίνηση θα γίνει στις 14 του Σεπτέμβρη από τα Αντικύθηρα στις 12 το μεσημέρι και ο τερματισμός θα γίνει στη παραλία Τελωνείου στη Κίσσαμο αργά το απόγευμα της επόμενης μέρας.

Η συγκεκριμένη δράση είναι υπό την αιγίδα του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας. Απευθυνόμαστε στην ευαισθησία όλων σας!

Δωρεές μπορούν να γίνουν στην σελίδα της εκδήλωσηςστην πλατφόρμα GIVE FUND – giveandfund.com ή απευθείας στον λογαριασμό του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κισσάμου στην ALPHA BANK:

Όνομα: ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΆΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ – ΕΕΕΕΚ ΚΙΣΣΑΜΟΥ

ΙΒΑΝ: GR8001406880688002001000066